sobota 31. května 2014

Den v Praze - od shánění bot až po rozhovor s českou Miss!

 Hezké odpoledne,

 dnes mám pro vás nachystaný speciální článek! Takový, kde se mnou strávíte celý den a poznáte, jak jste už z nadpisu uhodli, Gabrielu Frankovou, kterou jsem pro vás trošku vyzpovídala. A když už jsem v Praze byla, chtěla jsem toho využít a koupit si bázi pod oční stíny od Too Faced a ty skvělé bílé lodičky se silným podpatkem, které jsou už tak profláknuté...


 V Palladiu se nám vždycky tak líbí, Marks&Spencer je tu skvělý, hlavně ten výběr potravin, které jsou v Liberci omezené na minimum. V Sephoře jsem stihla využít 30% slevu na bázi Too Faced, která je zatím bezchybná, návštěvu F&F, kde se po botách slehla zem (stejně tak i na Národní) a rychlý oběd v Nordsee. Pak jsme se přesunuly na Malostranské náměstí do pěkné restaurace, kde jsme na Gabrielu čekaly.


 Ta měla natáčecí den pro Signal v kampani ''Signal přináší úsměvy mezi lidi''. Gabriela rozdávala úsměvy v podobě pusinek na špejlích a vzorečky Signalu, který má mít okamžitý bělící účinek. Já ty pasty doma mám a okamžitý efekt opravdu mají. Vzorečky, které jsem dostala, vám dám do připravované soutěže.


 Gabriela působila profesionálně a mile a já jsem s ní rozhovor chtěla směrovat hlavně ke kosmetice, nakonec jsme ale skončily až u jídla. ;-) Bylo to docela náročné, obzvlášť se s Gabrielou a jejím štábem sejít na smluveném místě. Vše ale dopadlo dobře a výsledek si níže můžete přečíst. Ještě před tím vám v rychlosti ukáži svůj outfit, který jsem do teplého počasí volila ve světlých barvách. Košile je z H&M, kabelka z Oodji, boty Baťa, kalhoty Takko, korále mé.


Titul Miss byl jistě tvůj sen, který se ti splnil. Máš teď nějaký další?
-Můj sen to byl spíše když jsem byla malá, pak už ne že by to vyprchalo, ale já jsem si na to nevěřila. Takže mě tam přihlásili rodiče ale samozřejmě to byl i můj splněný sen. Další sen je dostudovat vysokou školu (VŠE).

Teď tvůj život musí být neustálá honička. Co tě na životě Miss baví?
-Baví mě to, že dostávám nabídky na místa, kam bych se normálně nedostala a to, že mám každodenní aktivity. Dnes natáčím pro Signal, zítra mám přehlídku pro Fashion Island plavky, pak pro Bohemia Sekt. Je to pořád něco jiného a to mě na tom baví.

Máš čas na věci, které jsi dělala vždy, i před soutěží?
-Jojo, mám. Včera jsem složila úspěšně zkoušku na zelenou kartu, což je golf…a chci s ním začít, hrávala jsem ho jako malá. Takže se to dá skloubit.

Máš svého osobního trenéra?
-Nene, trenéra nemám. Ale dostaly jsme roční členství do fitnes Pure a tam trenér k dispozici je. 

Máš svého osobního stylistu?
-Mám stylistu z České Miss, Káju. O vlasy se mi starají kadeřníci  z Franc Provost a značka Burjois mi darovala různé kosmetické produkty.

Máš nějaký kosmetický výrobek, bez kterého se neobejdeš?
-Řasenku od Burjois, je taková černá a je skvělá, to mi každý říká že mám opravdu dlouhé řasy.

Jak se změnila tvá „beauty rutina‘‘ po soutěži?
-Dříve jsem se moc nelíčila, stačila mi řasenka, lehce makeup, pudr a šla jsem, teď se to hodně změnilo. Prošly jsme kurzem o líčení a stále se to učím. Je to teď zdlouhavé a zabere to víc času.

Ale určitě tě to baví, že?
-No jak kdy, když musím vstávat brzo ráno, … ale jinak jo.

A tvá nejoblíbenější kuchyň?
-Mám hrozně ráda italskou, takže těstoviny, saláty, pizzu,…

Musíš se v jídle omezovat?
-Ne že bych se omezovala, ale nesním litr zmrzliny ale dám si třeba jen dva kopečky.

A co máš z jídla nejraději?
Ovoce a zmrzlinu - ovocná zmrzlina je to nejlepší.


Tedy já nevím jak to máte vy, ale já si od svých 7 let nenechala ujít jediný ročník této soutěže. Vždy jsme si s kamarádkami tipovaly své vítězky a prožívaly to. Sice to dnes už není co to bývalo, stále se o to ale zajímám a tato nabídka se mi moc líbila, tak jsem jí využila. Jak se rozhovor líbí vám? A co vy Česká Miss, sledujete ji? Těším se na komentáře a přeji hezký víkend, Kristine <3




28 komentářů:

  1. Ahoj, moc se mi líbí tvoje boty na platformě. Na fotkách ti to sluší a rozhovor dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo vždyť Ty si krásnější než ta Misska!! :))))

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článek.Tobě to moc slušelo a Gabriele také :)
    Rozhovor se mi moc líbil.Českou Miss sleduji také již mnoho let,takže je fajn se o vítězce dozvědět něco více :)
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám, že budeš s bází spokojená. Na fotkách ti to moc sluší :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezký rozhovor :) Gabriela sice nebyla vůbec mojí favoritkou, ale je opravdu krásná a vypadá to, že i inteligentní a milá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám, že ti rovnou nabídli nějakou spolupráci, protože ty by ses do světa modelingu hodila jak vyšitá! :-) Živě si tě dovedu představit na focení glamour apod., máš na to krásný obličej :-). Miss už několik let nesleduji, ale jako menší jsem sledovala.

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzeráš tam skutočne krásne, veľmi prirodzene ..nechcem hovoriť kto je krajší, lebo je to iste subjetívny pocit, no za mňa obrovský palec hore.

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, vy jste ale milé! Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný rozhovor :) Ja miss už niekoľko rokov nesledujem, ale keď som bola menšia tiež som ju rada pozerala. A veľmi sa mi páči pozadie na tvojich outfit fotkách, super to vyzerá!

    OdpovědětVymazat
  10. Teď to rozhodně nemyslím zle, ale ta miss vedle tebe úplně zaniká a vypadá jako "chudá příbuzná". A to ti nepotřebuju nikam podlejzat, ale myslela jsem, že by měla miss mít nějaké kouzlo a ona teda vůbec podle mě nemá a ty vedle ní fakt záříš...

    OdpovědětVymazat
  11. Super rozhovor, na tento příspěvek jsem byla opravdu zvědavá :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Musím souhlasit s holkama a nedá mi,abych ti to nenapsala :-). Na fotkách vypadas spis ty jako naše nova Miss a to nemyslím vůbec zle směrem k te opravdové. Obe jste kočky, ale ty mas něco navíc a zajímavý obličej,dle mého laického názoru. Mela bys to taky zkusit :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Také mi na fotkách připadáš hezčí jak miss :D, ale určitě to musel být úžasný zážitek, obzvlášť, když tu soutěž sleduješ už takhle od mala :)).

    OdpovědětVymazat
  14. moc ti to slušelo, i outfit se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne fotky a budem sa tiež opakovať - Vyzeráš krajšie ako Miss :P :D Budúci rok sa musíš rozhodne zúčastniť ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Já už Miss od jisté doby nesleduju... Štve mě ta diskriminace, že se jí můžou účastnit pouze slečny, které mají alespoň 170, takže to z principu nesleduji. Ale Gábina se mi líbí a je mi sympatická, stejně jako předešlá Miss Gabča Kratochvílová :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to máš úplnou pravdu, také mě to mrzí. A chybí mi samozřejmě těch 'několik' centimetrů :-D

      Vymazat
  17. Si krajšia ako tá Misska :) stokrát!

    OdpovědětVymazat
  18. Ostatne hodnotit nemozem, avsak suhlasim s nazormi, ze tu missku co sa tyka krasy bez najmensieho problemu tromfnes :)

    OdpovědětVymazat
  19. musel to být báječný den!

    OdpovědětVymazat
  20. Teda holky, Vám to sluší :)! Doslova Top modelky :)! Krásný den to určitě byl :)!

    OdpovědětVymazat
  21. 1. Vyzeráš pekne ako vždy :)
    2. Slečna má krásnu sukňu.
    3. Rozhovor bol pekne spravený a zaujímavý.
    4. Miss som sledovala ako mala občas, ale teraz vôbec. Nejako ma to už neberie.

    OdpovědětVymazat
  22. moc ti to sluší ! :))

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  23. Bych rekla, ze ty jsi ta miss a ona nekdo, kdo te obtěžuje focenim na ulici :D jsi nádherná

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jsi tak krásná..... Gabriela je největší přešlap celé Miss a z rozhovorů které jsem viděla a četla na mě působí totálně dutě :D

    OdpovědětVymazat
  25. Já miss právě taky sleduju každý rok samozřejmě a proto mě docela pak mrzelo, že jsem to takhle nestihla, ale nevadí no. Tak někdy jindy. Jinak teda upřímně se mi na těch fotkách líbíš víc než Gábina. Moc Ti to slušelo :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. A můžu se zeptat kolik měříš? Ta Gábina se mi vůbec nelíbila, byly tam hezčí holky, a jak říkají ostatní, kdybych nevěděla, která je ta nová miss, řekla bych že ty :D
    Kristýna :)

    OdpovědětVymazat
  27. fotky se moc povedly! :) Missku vůbec neznám, moc to nesleduji no...

    OdpovědětVymazat