neděle 25. května 2014

Beauty: zelené líčení

 Hezkou slunnou neděli!

 Jak si ji užíváte? Já v neskutečném spěchu, jen tak tak stíhám tento článek. Víkend mám převážně pracovní, a zítra jedu do Prahy. Vše se v čas dozvíte, určitě se už ale můžete začít těšit, to vám slibuji, bude to stát za to!

 A právě dnes je asi správný čas na rychlobeauty článek, co myslíte? Trocha inspirace nikdy neuškodí a navíc věřím, že v tomto krásném počasí i vy máte chuť v líčení na něco neokoukaného a pestrého. Já jsem si tentokrát hrála se zelenou, o které jsem přesvědčena, že mi zrovna dvakrát nelichotí. Stejně tak to mám i s modrou. Nakonec to ale s fialkovou rtěnkou vypadalo hezky a na porovnání jsem líčení nafotila i s hnědo-růžovou rtěnkou, která celému looku naopak vůbec nelichotí. Posuďte sami, co se vám líbí více.


 V 1. líčení mám na sobě color whisperku 210, kterou znáte, zmiňovala jsem ji v posledním tagu. Druhá, tmavší rtěnka je od Yves Rocher 72.



Tak co, tmavší nebo světlejší rtěnka?
Sledujte facebook pro novinky, v týdnu se vám tam ozvu, na blogu asi ne, budu mít frmol ve škole. Mějte se krásně a těším se na komentáře, K.

31 komentářů:

  1. Asi ta tmavší se mi líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se víc líbí ta první varianta s color whisperkou :) Jinak ta paletka má naprosto božské odstíny. Teď po ní také sahám nejčastěji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já musím říct, že se mi k tomu líbí obě dvě varianty rtěnky :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. víc se mi líbí ta první rtěnka, je to takové svěžejší, tmavší tě dělá trošku starší... ale jako vždy perfektní! a ta tvoje nádherná pleť <3

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné líčení, myslím, že se budu inspirovat. Mě se naopak look více líbí s druhou tmavší rtěnkou.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Zase vypadáš tak dokonale...jak to děláš to prostě netuším. :D Zelená ti sluší moc - podtrhuje barvu tvých očí. Obě rtěnky se mi moc íbí, protože každá úplně předělá celé líčení a to potom působí uplně jinak. :)
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádhera! Líbí se mi obě rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  8. mně se víc líbí ta druhá varianta :) (přiznávám, že jsem se hned po první fotce chtěla v komentářích "bouřit", že s teplejší by to bylo hezčí, ale pak jsi mě uspokojila :D)

    OdpovědětVymazat
  9. skvelé líčenie :)
    a s tmavším rúžom sa mi to páči asi viac:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné líčeni, co je to prosím za paletku?

    OdpovědětVymazat
  11. Tmavší! A máš nejdokonalejší pleť. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta první je podle mě o něco hezčí, ale druhá taky není špatná :) A prosím tě, že ti zelená nesluší? Vypadáš v ní parádně! ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Máme stejnou řasenkuuuuu :-) Jak jsi s ní spokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano jsem, a moc! Ty dva kartáčky jsou perfektní :-)

      Vymazat
  14. Ahoj, ta růžová rtěnka je o něco lepší, kontrastuje více s tou zelenou a tím ji podtrhne.

    OdpovědětVymazat
  15. Myslim, ze ruz kt. si zvolila je fajn Ja by som zvolila nieco co nieje velmi pigmentovane mozno len farebny lesk. Licenie je super :D Nikdy by ma nenapadlo zvolit tieto dve farby dokopy, ale vidim, ze sa to k sebe hodi.

    OdpovědětVymazat
  16. Krása!
    A ta rtěnka se k tomu určitě hodí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Me se líbí obě rtenky, světlejší na den, tmavá na večer ;)

    OdpovědětVymazat
  18. podle mě ti ta zelená sluší. nebo aspoň mně se to líbí :) z rtěnek se mi nelíbí žádná varianta, dala bych k tomu nějakou jemnou nude :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, to líčení ti strašně moc sluší (ale ty jsi krásná celá). Zbožňuju tvoji pleť je krásná. Chtěla jsem se zeptat jestli bereš HA (zajímá mě to z důvodu, jestli ji máš krásnou i protože je ovlivněná hormonama - ne protože bych byla tak moc zvědavá :-D), vím, že jsi psala že používáš přírodní kosmetiku, ale nikde jsem na blogu nenašla tvoji každodenní péči. Zajímá mě hlavně krém a jestli používáš nějaké speciální oleje a jestli se ti třeba někdy dělali pupínky nebo jsi trpěla na mastnější pleť, achjo fakt ti ji děsně závidím. Nebo nechceš na to udělat nějaký článeček jak docílit té pěkné pleti?
    Děkuju moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, předem děkuji za milý komentář! HA bohužel beru, ale radost mi to nedělá :/ Teď mám asi půl roku jinou než jsem brala vždy a stou se mi pár pupínků udělá, ale není to tak zlé, s tou původní se mi opravdu nedělaly vůbec. A článek o mé péči o pleť je tu:http://secretofkristine.blogspot.cz/2013/06/my-skin-care.html
      Ale aktuální teda není, spoustu produktů jsem nahradila přírodní kosmetikou :-) Krém používám svůj vlastní, ve kterém jsou jen samé dobré věci a myslím, že ten je pro pleť ideální! Oleje na ni nepoužívám, jen kokosovým odličuji oči, občas :-) Asi aktualizuji článek o péči o mou pleť ;-)

      Vymazat
  20. krasne licenie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. naozaj pekne naopak mne sa pacia oba ruze a aj to zelene licenie( to som si ja napr. na sebe dost oblubila

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherné líčení, máš obrovský talent. Určitě jsem za fialkovou rtěnku, příjemně to osvěží, dodá tomu šťávu a naopak ten druhý odstín to tak jakoby "udusí". No já jsem nadšená a unešená. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mně přijde že ti sluší obě a paradoxně se mi líbí více ta s tou hnědo-růžovou rtěnkou. :) Řekla bych, že s tou pastelově fialkovou je look více dívčí. Za to s tou hnědo-růžovou vypadáš více ženštěji a dospěleji.

    A ta zelená ti krásně ladí s barvou očí.

    Sumasumárum ti ale oba dva looky moc sluší. Máš nádherný obličej, tobě sluší vše. :)

    OdpovědětVymazat
  24. To líčení je nádherný, i kdyby sis vzala rezný pytel na hlavu, budeš krásná :)!

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, můžu se zeptat co máš za odstín rtěnky a značku rtěnky u druhého líčení? Hrozně moc mně uchvátila :-) Děkuji Michaela

    OdpovědětVymazat