neděle 6. dubna 2014

Výlet za kosmetikou - Interbeauty + výprodej Essence

 Krásnou neděli!

 Doufám, že dnes máte dobrou náladu a třeba tento článek očekáváte, nebo vás alespoň potěší. Veletrh kosmetiky je pro její maniaky očekávanou událostí, pro nás s kamarádkou také. I když jsme byly na podzim, nemohly jsme ani na jaře vynechat, protože termín se shodoval s termínem výprodeje kosmetiky Essence a Catrice, kde jsme tedy na podzim byly také (klik), ale víte jak to chodí...

 Myslím, že článek rozdělím na dvě části, jinak bychom tu byli dlouho. A alespoň se budete mít na co těšit, že ;-)


 Popravdě nevím, kde začít, byl to tak nabitý den plný všeho možného. Od dlouhého cestování přes celou, náádhernou Prahu, ze které jsem vždy rozčarovaná a unešená, až po bolavé nohy a nepříjemné paní u stojanu Artdeca a krásné aleje rozkvetlých magnólií. No, takhle by to mohlo stačit, ale já vám chci povědět víc, navíc mám plno fotek, tak se na to připravte...


 Stojan plný Sleek kosmetiky. Tedy, příště by měl být větší, bylo u něj stále narváno. Jsem hloupá, že jsem si nekoupila Contour Kit, za tu veletržní cenu by byl za hubičku.


 Nově tu byl i stojan s ELF kosmetikou, kterou já tedy nemusím.


 Kamarádka se tu nechala nalíčit. Teda bylo to krásné ale mně nějak vadí to, že vizážistky v takovýchto případech používají jednu řasenku na všechny zákaznice...a nejde jen o ni, myslím, že štětců se to týká také. A teď nemyslím nikoho konkrétního, ale vizážistky obecně. Jak se vůbec k tomu stavíte vy? Vadí vám to, nebo to neřešíte?


 Artdeco tu mělo velký stan s několika vizážisty. No, když jsem se ptala jak je možné, že mi prodali na minulém veletrhu vyschlou bázi, vyvraceli mi to. Když jsem se zeptala jestli tedy mají tu druhou variantu báze v tubě, prý taková neexistuje. No, tak já nevím, od této značky už nikdy víc nic.


 Na laky od Jordany s texturou jsem se těšila a i jsem si pro ně šla. Jenže, ve skutečnosti se mi ani jedna barva nelíbila. Ale u Milani jsem se zastavila a vybrala si... to ale uvidíte až příště!


 Teď se přesuneme do Modřan, kde se konal výprodej Essence. Usoudily jsme s kamarádkou Klárou, že příště si takovou akci necháme ujít. I když jsme dorazily s velkým předstihem, stály jsme hodinu a půl ve frontě. A to jsme stály v první třetině, možná i blíž! No, a to co vyprodávali bylo to samé, co měli i na podzim. Takže příště nee.


 Po výborném obědě jsme se vracely na výstaviště. Rozkvetlé magnóliové aleji jsme neodolaly a vyfotily se. Myslíme, že to byla jedna z nejlepších věcí na našem pražském výletu :-D


 Měla jsem na sobě svetřík z KikiRiki, kabelku a kalhoty ze stejného obchodu, korále z Persunmall, boty Baťa, brýle C&A. Líčení mi jen náhodou ladilo s pozadím, použila jsem paletku od Sleeku Vintage romance.

 Abych to shrnula, líbilo se nám to. Ale příště vynecháme, veletrh byl to samé co na podzim, spíše tam toho bylo ještě méně. O výprodeji raději ani nemluvím, trochu se to rozmohlo a ta fronta za to ani nestála. Co jsem si z obou akcí odnesla nechám na příště, určitě se ale těšte, nebude toho málo. Kromě materialistických věcí, převážně šminek, to jsou ale i fotky u nejkrásnějších stromů (kdo jste z Prahy, určitě si to, nebo se tam běžte ještě rychle vyfotit!).
 Hm, a to by bylo asi vše? Myslím, že to pro dnešek stačí. Teď se budu snažit přednastavit nějaké články, protože ve čtvrtek odjíždím na 10 dnů do Itálie, pak budu mýt celý týden frmol, čeká mě totiž důležité vystoupení.

 Mně moc zajímá, jestli jste tu také byly/i, jak se vám takové akce líbí? Těším se a přeji hezký týden, Kristýna<3



32 komentářů:

  1. ja mám artdeco rada a príde mi smutné, že zatracuješ dobrú značku kvôli nejakým chamtivcom z veľtrhu.
    nebolo to od nich fér, ale predsa existuje aj iná možnosť, kde si artdeco kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, máš pravdu ale já jsem v tomhle prostě taková. Možná mě někdy něco přesvědčí o tom, že ji opět zkusím ale po velkém zklamání z báze, která má konzistenci školní gumy, nevím nevím...

      Vymazat
  2. páni, ty magnólie jsou úžasný a krásně ti ladí k líčení :) jsem zvědavá, jaké sis vybrala ty laky od milani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, lak to není. Tentokrát jsem si tam vůbec žádný nekoupila :-)

      Vymazat
  3. Úžasný článek! Musela to být super akce! :) A navíc, byla jsi opět nádherná!

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Páni takových věcí :D ! To je pastva pro oči a ráj v jednom :) !
    Na tom essence výprodeji to muselo být hrozný :D :)) Musím pochválit opět TEBE :) ! Jsi nádherná a nadchnul mě svetřík :) !
    Článek se mi líbil moc, bylo to příjemné nedělní zpestření :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, ty jo, boží, jak ti ladí stíny s těmi mangóliemi, to je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem se tam chystala, ale bohužel mi to nevyšlo. Ten náhrdelník je moc krásný!! s tím používáním jedné a té samé řasenky nebo štětce na více osob je celkem hnus. Já osobně mám hodně citlivou pleť i oči, takže by to moje pleť nemusela nést dobře.

    OdpovědětVymazat
  7. Konečně někdo kdo taky moc nemusí kosmetiku ELF... já ju teda přímo nesnáším :D všude čtu,jak se na ní všichni těšili nebo na ní píšou recenze,ale já bych si od nich už nikdy nic nekoupila :D

    OdpovědětVymazat
  8. Na tom výprodeji jsem ve frontě stála před tebou a přišla jsi mi podle povídání s kamarádkou strašně milá a vtipná, občas jsem se musela zasmát :) :D A ve skutečnosti jsi mnohem hezčí než na fotkách, strašně se mi líbí i tvoje dokonalá pleť :) :D Neuděláš někdy takový update Jak pečuji o pleť? ;)
    Měla jsem štěstí tě na tom výprodeji potkat, ani by mě nenapadlo, že tam nějakou blogerku potkám :) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je tak moc milé. Měla jsi se ozvat, byla bys vůbec první, kdo by mě díky blogu takhle na veřejnosti oslovil! Děkuji moc za krásný komentář <3 A co se mé pleti týká, tak zkus mrknout na nějaké starší články, tam vše najdeš ale jinak já kromě pečující přírodní kosmetiky nepoužívám nic extra, mám jen štěstí :-) Díky!

      Vymazat
    2. Škoda jen, že nejsi z Prahy, ráda bych tě zas viděla ;)

      Vymazat
    3. No, zase to nemám tak daleko :-)

      Vymazat
  9. Mas nádherný svetřík ;) jinak já jsem na tom výprodejů Essence kdysi taky byla a byla to hrůza, už by mě tam nikdo nedostal :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tobě to sluší :)) Právě já bych na výrpodej hned šla :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Na ArtDeco si udělej výlet do Drážďan. Mají asi 5x větší stojan než co sem kdy viděla tady v ČR a celkově je přístup i těch pár kilometrů za hranicema jiný. Ono vlastně nejen za ArtDecem si udělej ten výlet. Drážďanský Douglas je dvoupatrový a člověk se nestačí rozhlížet co tam mají za jiné věci. Doporučuju i obyčejnou drogérii (třeba Rossmann) nejen kvůli Nivea Lip Butter, ale super je mentolová Shauma na vlasy, got2b má o několik řad výrobků víc a řada Oh-la-la je naprosto dokonale voňavá

    OdpovědětVymazat
  12. mně ani jedna z akcí nikdy nelákala, a když to tak čtu, tak ani lákat nebude :) jsem ale zvědavá, co sis odnesla.

    OdpovědětVymazat
  13. Na veľtrhy občas zavítam, ale nejak extra to neobľubujem :) Fotky pri stromoch sú krásne a tvoja kabelka tiež <3

    OdpovědětVymazat
  14. já možná půjdu na podzimní Interbeauty, bude tam spousta značek, co mě zajímají... a ten výprodej je dost síla. nevím, jestli bych chtěla čekat frontu kvůli něčemu, co je v každé drogérii za pár korun :D

    OdpovědětVymazat
  15. Kristýnko, souhlasím s tebou, na výprodej Essence mě už nikdo nedostane. jednak jsem zjistila, že mi drtivá ejjich věcí nevyhovuje, jednak ta organizace je šílená, holky neurvalý a nevychovaný, jen aby něco měly...
    A když jsem byla na World Of Beauty & Spa, tak paní od Artdeca byly moc milé a ani mi nepřišlo, že by tam bylo tak narváno, jak některé blogerky říkaly. Asi jsem měla štěstí, že jsem tam byla v době, kdy tam nebylo moc lidí :)
    Jsem ráda, že se Beauty Store ponaučil a vzal s sebou víc věcí od Sleeku, minule už byly 3 hodiny po otevíračce některý věci vyprodaný :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště by měl mít Sleek vlastní stojan! A s tím Artdecem, asi jsem měla jen smůlu :-)

      Vymazat
  16. Vizazistka by mela po kazdem cloveku postrikat stetce desinfekci a na rasenku jsou takove jednorazove kartacky. Ja teda koupila na nedavnem veletrhu bazi artdeco a je v poradku, ale jestli jim to tam naky blbec otevre a tim padem to vyschne, to tezko uhlidaji, meli by ty baleni mit nejak zapecetene.

    OdpovědětVymazat
  17. Musím ti moc pochválit fotky u růžových květin - hrozně ti to na nich sluší a celkově jsou ty fotky prostě nádherné. Moc mě zaujaly a jsem z nich jednoduše nadšená! Víc takových nádherných fotek! :)
    Tu frontu na výprodej Essence by se mi teda rozhodně stát nechtělo, uff..

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  18. Teda jako líčit všechny holky tím samým - ble. Automaticky očekávám, že se štětce budou desinfikovat a na řasenky používat jednorázové kartáčky na každé nabrání, ale asi to tak běžně nechodí. Do té doby se ale nikde veřejně líčit nenechám :)
    Jinak teda na výprodej Essence jen zírám, taky jsem si říkala, že bych se mohla stavit, ale jsem ráda, že jsem nešla. Ta fronta mě dostala. Myslím, že to pro mě u tak levné kosmetiky nemá smysl, ještě když toho spoustu zlevní už v drogerkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, tak by to mělo být. Jednorázové kartáčky jsou na ebay za hubičku :-)

      Vymazat
  19. Wow krásne fotky:) úžasný outfit:)))
    u nás na SK je kosmetický veľtrh tak raz do roka a nabudúce si ho určite nenechám ujsť :D

    OdpovědětVymazat
  20. super článek, já to zas nestihla kvůli učení :( tak aspoň se na akci můžu podívat tady (i když mě to trochu štve :D)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  21. já jsem byla tu dobu v Praze na maratonu Game of Thrones a jelikož se mnou byla kamarádka, která do kosmetiky moc nedá, musela jsem si veletrh nechat ujít. na podzim se tam ale určitě už konečně podívám :) moc se těším na to, co sis nakoupila :)

    OdpovědětVymazat
  22. Můžu se zeptat, kde nakupuješ oblečení a doplňky značky KikiRiki? Na netu se toho nemůžu nějak dopátrat :/ krom kamenného obchodu v Liberci..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ja si myslim ze na netu je nenajdes, a ani mimo lbc ne. Ale jista si nejsem.

      Vymazat
  23. Krasné fotky u těch magnolií, moc vám to sluší :) ♥

    OdpovědětVymazat
  24. příště už musím na veletrh dorazit, pořád lituju, že jsem letos nejela. kamarádku nalíčili moc pěkně, ale ta neprofesionalita se mi také nelíbí :/ Tobě to taktéž moc sluší!

    OdpovědětVymazat