čtvrtek 10. dubna 2014

Mé novinky v kosmetice

 Krásný den, mé milé čtenářky!

 Teď se s foťákem v ruce procházím krásnou Itálií, kde budu až do dalšího víkendu. Tento článek je přednastavený a ještě se tu někdy objeví další článek o nových lacích od Gábiny, takže se tu máte na co těšit. Mějte tedy strpení s reakcemi na komentáře a cokoliv jiného, wifi chytím možná jen zřídka někde ve fast foodu. 

 Dnes se ale konečně budete moci podívat na to, co získalo místo v mé kabelce a z Prahy se mnou odjelo domů. Jestli jste minuly poslední článek o fotoreportu, najdete ho zde. Jela jsem hlavně pro řasy Ardel s lepidlem, růžičkovou tvářenku od Milani, rtěnku od stejné značky, která byla vyprodaná, Artdeco bázi v tubě která údajně vůbec neexistuje a texturové laky od Jordany, které se mi nelíbily.


 Konopný olej jsem zkusila koupit na můj ekzém, který mi z ničeho nic vyskákal na těle. Když si paní kožařka neví rady, zkusím přírodní kosmetiku. A růžovou pleťovou vodu jsem koupila do dalšího krému, na který se v budoucnu chystám. Možná je to ale jen zajíc v pytli, nebo ovoňená voda v lahvičce. Sice je složení ok, ale nikde na českém internetu o ní není ani zmínka. Znáte ji?


Ach, a podívejte se na tuhle nádheru! Toužila jsem po ní už od zimy, a jsem ráda že ji mám, konečně. Ale. Smrdí! Což jsem zjistila až po vybalení ze zataveného obalu. No jo no, co naděláme. Vybrala jsem si odstín tea rose 08. Podrobněji vám ji asi představím v nějakém článku s novinkami v kosmetice, protože jich teď mám docela dost a obměnila jsem svou stálou výbavu. 


 Umělé řasy od Ardel. Péťa o nich říkala, že je používá i půl roku. Popravdě, jsou krásně přirozené. Tedy umělé řasy přirozené nejsou nikdy, ale tyhle se tomu dost blíží. Na očích se mi strašně líbí a těším se, až je vyzkouším na našem divadelním, tanečním představení, které mě čeká koncem dubna.


 Tadáá, můj úlovek z výprodeje Essence. Teda fakt, že ta to dvouhodinovéčekánítoanináhodounestálo! Rtěnky jsou pro kamarádky, nalepovací linky pro můj nacpanej šuplík, který nikdy nepoužiji (ale na takových hloupostech ujíždím, co kdyby se náhodou hodily, žee), dále pár laků, konturky na rty, štěteček na francii, podkladový lak, pigmenty k ničemu (do šuplíku) a zelené gelovky, které snad budou super a jsou mou cenou útěchy. Nějaké líčení?


 No, a pak je tu věc, která byla nutná. Opravdu bez deodorantů nemohu být. Sice jsem zastáncem přírodní péče, v tomto směru jí ale nevěřím. Žádný přírodní deodorant zatím neúčinkoval tak, aby mne o tom přesvědčil. Koupila jsem si tedy proto tenhle Garnierácký, který je na trhu poměrně krátce a je inovativní v tom, že je 'krémový' a z tuby se vytlačuje jako krém, ehm.


 No, a teď vás už jen zlákám k dalšímu postu a půjdu spát, je pozdě. Co myslíte, jak tenhle lak obstál? Je dobrý nebo ne? 


Těším se na komentáře a děkuji, že mě stále sledujete<3 Užívejte si a posílám pusu z Říma <3
K.


28 komentářů:

  1. doporučuju laverácký růžový deodorant je baječný, lepší než ty chemky, ale už jsem ti ho doporučovala, vyzkoušela jsi?

    OdpovědětVymazat
  2. Ružovú vodu, Garnier NEO a ten lak sa mi páčia a oslovili ma :) Lovely photos. Nice post :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    * Giveaway *

    OdpovědětVymazat
  3. Ach ta tvářenka.. :) Dej pak vědět co s tebou konopák udělal, dlouho ho zvažuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvářenka vypadá nádherně Kristýnko a moc se mi designově líbí ta růžová voda :) !!
    Na laky jsem koukala včera v drogérii ale zatím se do nich nehrnu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Růžová voda je nejlepší fixátor make upu
    Můžu se zeptat, kde jsi tady tu kupovala? Já mam tu svoji z DM - Purity Vision se myslím jmenuje

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké nákupy. Garnier Neo jsem si teď pořídila taky a je super. Lak od Gábiny mám taktéž, jen v jiném odstínu a efekt se mi líbí. Tak jsem zvědavá na fotky toho tvého.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. Tu tvářenku mám taky a mm ji moc rada ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Deodorant od Garnier bych chtěla vyzkoušet :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné věci! Ta tvářenkavypadá úžasně a ten deoš bych taky chtěla zkusit. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. ty nalepovací linky vypadají vtipně, ale můžou být super na nějaké focení nebo tak, to by vypadalo určitě super :))

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Na umelé riasy, značky Ardel som počula samú chválu a tá lícenka má krásnu farbu :3 Kika

    OdpovědětVymazat
  13. ach, ta tvářenka <3 myslím, že bych přetrpěla i smrad :D
    Garnier mám taky, ale bohužel jsem od něj čekala víc :(

    OdpovědětVymazat
  14. tá lícenka má krásny dizajn :) aj škoda ju používať :) ešte keď aj smrdí :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tu růžovou vodu jsem ještě nikde neviděla. Asi bych si jí taky koupila, kdybych věděla, kde jí seženu. Líbí se mi, jaký má obal. Já momentálně používám růžovou vodu Saloos a jsem velmi spokojená.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  16. konopny olej je určite dobra vecička na všetko niekedy by sa mi tiež zišiel, a deodorant od garnier som si nedavno kupila aj ja celkom sa mi pozdava:)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta růžová voda má strašně krásný obal, hodila by s mi do poličky :D
    A moc se těším na recenzi laku!

    OdpovědětVymazat
  18. Konopny olej je super vec a moc mi pomohla. Ruzovou vodu pouziva mamca a nemuze si ji vynachavalit. Kupovani zbytecnosti do supliku znam a vzdy se na to pak za sebe zlobim :/ Tvarenky Milany jsou skvostne a Sugar laky od GS me vubec nezaujaly :/

    OdpovědětVymazat
  19. od Milani chci ten tvářenko-rozjasňovač, deodorant od Garnieru mám moc ráda, a puntíkatý lak si budu muset asi také pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď zjistila že jsem si koupila bez parfemace a je příšerný, vůbec mě neochrání.

      Vymazat
  20. Tak to starosvetské balenie ružovej vody je úplne krásne, vôbec sa nedivím, že si si ju kúpila:-), určite bude super! Niečo tak pekne zabalené predsa nemôže byť zlé, to odmietam čo i len pripustiť:-)). Krásne veci Kristine, aj tá ružička od Milani sa mi pozdáva...;-) Uži si Taliansko!♥

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj cestovatelko! Ten lak od Gábiny jsem už taky okukovala a musím říct, že mě nepřesvědčil ke koupi. Tak mě snad přesvědčí tvůj článek! :) Andrea

    OdpovědětVymazat
  22. Super nákup! Ta tvářenka je rozkošná, škoda jen vůně či nevůně.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. tá ružová pleťová voda má nádherný obal, už len kôli nemu by som si ju kúpila :D
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  24. Jakou bázi myslíš? Pod oční stíny?
    Mám minerální bázi pod oční stíny, béžová tubička. Kupovaná na krasa.cz

    OdpovědětVymazat