neděle 27. dubna 2014

2 x líčení s linkou + letní wishlist

 Hezkou neděli!

 Já mám dnes po dlouhé době odpočívací dopoledne a proto dnes i stíhám napsat článek. Konečně také nějaký líčící, teď to byly samé outfity. I když se přiznám, že mě baví snad více než právě kosmetika, která by tu ale měla převažovat, nebo alespoň já bych to tak chtěla. Jak to máte vy, co vás baví více?

 Dnes mám pro vás 2 líčení. Jedno se zelenou gelovou linkou, která mě docela baví, i když by mohla být ještě o něco zelenější a pak druhé, které vyniká zase hnědou linkou. Barevné linky mám v poslední dobou oblibě ;-) Ať se vám článek líbí a doufám, že tu najdete inspiraci.


 Tyto gelové linky už Essence nevyrábí, byly to ale skvělé produkty. Mám doma úplně všechny odstíny kromě černé. (Kdyby se vám ale zalíbily, myslím, že Inglot je má v nabídce také). Sice jejich barva není úplně sytá a krásně zelená, je spíše do šediva, na slunci hází krásné barevné odlesky. Nevím proč jsem na tuhle krásnou barvu přišla až teď a věčně ji přehlížela. Dále jsem nalíčena makeupem od Loreálu NUDE Magique a růžičkovou tvářenkou od Milani, ale o tom příště v článku 'to nejlepší z kosmetiky'.

 Druhý look je laděn do hněda a sladěn i s nehty. To je další barva, kterou v líčení můžu a cítím se v ní dobře. Z použitých produktů jsou to převážně Essence výrobky, ale na fotce není vše. Nevím proč a nemůžu si pomoci, ale jejich rtěnky mi strašně moc vyhovují, a to i ty staré, které se snad už také nevyrábí. Vůbec mi nevysušují rty a lesknou se, skoro jako lesk. Tužka na oči v karamelovo-hnědé je také od této značky a je skvělá.


 V dalším postu se tedy můžete těšit na přiblížení mých oblíbených makeupů a korektorů a krátké recenze. Dnes bych se ještě chtěla zmínit o rozhovoru, který se mnou dnes vyšel na webu Generace21. Můžete si ho přečíst zde a dozvíte se v něm o mně zase o něco víc :-).

 Na závěr přidávám ještě krátký wishlist který obsahuje vše, co potřebuji na léto. Včera jsem byla po dlouhé době v H&M a překvapilo mě, líbilo se mi tam dost věcí. Mají krásné sukně a vůbec celou letní kolekci.


 Konečně jsem přišla na to, že mi v šatníku chybí bílé lodičky a psaníčko, pohodlné bílé Conversky, které jsem sice už jednou zničila ale přísahám, že na tyhle si budu dávat pozor, dále krásné letní šaty z H&M, ze stejného obchodu černé, vysoké, otevřené boty, světlé jeany, sukni pod kolena a z kosmetiky konturovací set od Sleeku a rtěnku od Milani.

 Kdybyste se chtěli k článku na cokoliv zeptat, ráda vám odpovím. Teď už se s vámi rozloučím. Hezký zbytek neděle, K.





43 komentářů:

  1. Líčení se ti povedly, jsi moc šikovná :)
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Bílé conversky jsem si pred týdnem koupila a střežím je jako oko v hlavě! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi moc krásná ty fotky líčení vypadají perfektně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. jsi krásná a to líčení je super :)

    OdpovědětVymazat
  5. To Sleek konturovací duo můžu doporučit! Jsem s ním strašně spokojená, jen je potřeba lepšího štětce, jinak trochu flekatí. Škoda, že mi linky nesluší tolik jako tobě, protože jinak bych je nosila ráda, vypadá to krásně!

    OdpovědětVymazat
  6. Líčenia sú naozaj krásne, ale ja som zástankyňou tekutých liniek. Nemusím sa pri nich báť otlačenia či rozmazania.

    OdpovědětVymazat
  7. Kristýnkaaa, v prvom rade: opäť krásne, čisté líčenie! Tie farebné linky k tvojej jemnej farebnosti idú podľa mňa perfektne a hnedo-zlatá farba sa mi na tvojich očiach páči asi najviac:-). V druhom rade: super rozhovor, bavil ma od začiatku do konca:-) (a spomienka na ZŠ a módnom predháňaní so spolužiačkami ma pobavila;-)). No ale v treťom rade: jéééj! Skoro mi oči vypadli, hihi, ďakujem moc za zmienku!♥ No téda, Dandelijon je teraz celý nadšený;-) a natešený! Ďakuje a odkazuje, že tá Kristine je vážne zlaté dievča (a ja len súhlasne prikyvujem;-)). :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dandelion <3 Nemáš zač děkovat, tvůj blog je prostě pastva pro moje oči i duši, je moc pohodový a ty jsi také zlatá!

      Vymazat
  8. Ahoj Kristinko,krasne liceni.Hned zitra se inspiruji do skoly:)Muzu se zeptat,v cem delas tu kolaz?Dekuji moc,Marieta:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za pochvalu a koláž dělám klasicky ve photoshopu, nic jiného nepoužívám :-) Všechny obrázky vkládám do nového dokumentu, nic v tom není :-)

      Vymazat
  9. Líčení je moc povedené! :) je jemné a to se mi líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  10. naprosto dokonalé líčení! víc se mi (o fousíček) líbí to první, ta zelená ti jde krásně k očím.

    OdpovědětVymazat
  11. v H&M se mi teď líbí také plno věcí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Líčení je moc pěkné, jen mi ta zelená nepřipadá tak výrazná, na první fotce jsem si myslela, že je to obyčejná černá. Já vlastním zelené linky, ale tekuté. Jsou od Oriflame, v takovém tom clickit cvakátku. Mám tam právě zelené a modré linky a barvy jsou právě hodně výrazné a pigmentované...a dlouhotrvající :)

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení je krásné, tak jako vždycky, strašně se mi líbí tvé obočí! Z tvého wish bych si vybrala hned pár kousků, například po bílých converskách pokukuju už týdny a dělí mě od nich pouze rozhodnutí zdali "zvládnu nebýt čuně" :D!
    blogbyElina

    OdpovědětVymazat
  14. no popravdě já mám ráda oboje asi stejně -líčení přeci jen doplňuje outfity :-) obě líčení jsou moc krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  15. ty lodičky taky nutně potřebuju!:) jinak nádherné líčení, máš tak krásný jemný obličej:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. velmi pekne decentne licenie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherná líčení, obě dvě! Já mám tu tmavě zelenou linku od Essence taky, ale moc ji nevyužívám, přesně jak píšeš - mohla by být výrazněji zelená :) A já tu mám ráda jak outfity, tak líčení, baví mě oboje!

    OdpovědětVymazat
  18. Líbí se mi obě dvě líčení :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Oboje linky vypadají nádherně! Kéž bych si uměla vymalovat takhle krásnou linku :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nič v zlom, ale v nadpise, aj v článku máš letný wishlist a v koláži máš wishlist for spring.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi všichni přežijeme, ale díky za upozornění :-)

      Vymazat
    2. vidím, že nemáš rada vlastné chyby a ešte viac, keď ťa na ne niekto upozorní, tak prepáč

      Vymazat
  21. Máš jako vždy krásné nehty. Kombinace se mi moc líbí. Ten samý lak od Golden Rose mám a ještě i několik dalších z této řady, jsou skvělé. A líčení je taky na jedničku!

    Z wishlistu se mi líbí psaníčko a rtěnka..

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  22. Super líčenie!
    keby sa mi aspoň raz podarili také pekné linky ako máš ty... hmm bola by som rada :P :D

    CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné líčení :) ta hnědá linka ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Citala som, ze tie ruze od milani su uplne hrozne....Ja len tak, aby si vedela :)

    http://kissabee.blogspot.sk/2014/04/milani-20-uptown-mauve.html

    OdpovědětVymazat
  25. No jo, já ten článek četla také a zase někomu vyhovují moc :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Líčenie je naozaj podarené, také na bežné nosenie ako stvorené. A ako to tak vyzerá, asi budem musieť zájsť do nejakých obchodov, lebo veľa vecí z tvojho wishlistu by sa hodilo aj mne :-)
    Nat

    OdpovědětVymazat
  27. Moc se mi líbí stíny u prvního líčení,jaké to jsou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to stíny z MUA paletky UNDRESSED a musím říct, že ji používám moc ráda, stíny se mi také líbí :-)

      Vymazat
  28. Řekni mi kdy ty nevypadáš krásně? ♥ Jinak hezký wishlist, hlavně ty lodičky a na bílé conversky se taky nějak chystám :D

    OdpovědětVymazat
  29. From your wish list mostly i love the dneim jeans...

    OdpovědětVymazat
  30. Ahojky. Krásne líčenie. Rada by som vedela aké rtenky si použila pri oboch líčeniach. Čísla aj značku... Obe sú essence?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-) První je Rimmel 070 airy fairy a to druhé je s Essence, která je na fotce, už ale není v prodeji v tomto balení :-)

      Vymazat
    2. Ďakujem- Škoda, tá druhá od essence sa mi páčila viac. Budeš taká zlatá a pre istotu mi napíšeš odtieň? Možno ju niekde ešte zoženiem - možno aj u nejakej kamarátky...

      Vymazat
  31. líčení pro mě tentokrát hraje až druhý housle, protože ty nehty jsou nádherný! :)

    OdpovědětVymazat