pátek 24. ledna 2014

Sleek paletka - Vintage romance

 Hezký pátek!

 Vím, poslední článek už tu byl ani nepamatujete a a ni já si ho skoro nepamatuji. Bohužel to teď nebude lepší, mám dost náročné období a s články to vidím tak, že budu přispívat dvakrát týdně. Myslím ale, že i to by mělo stačit a já se budu snažit, aby byly zajímavé. Dokončuji autoškolu, učím se, doděláváme plesová představení a navíc se mi teď stala taková náhoda - byla jsem vybrána do beauty focení jednoho kalendáře. Jestli to vyjde a budu moci, vše uvidíte ;-)

 Dnešní článek se bude nést v duchu líčení, které tu už dlouho nebylo. A ne jen tak nějakého. Vyzkoušela jsem totiž první Sleek paletku a pokusila se s ní nafotit několik variant líčení. Pokusila, totiž, světlo mi poslední dobou vůbec nevychází vstříc a fotky nejsou ostré a takové, jaké bych je chtěla.


 Objednávala jsem ji na lovelyhair.com za cca 270,-. Dlouho jsem vybírala odstín a už jsem chtěla nějakou větší divočinu, se kterou se budu moci vyřádit a proto jsem vybrala Vintage romance, paletku s fialovými odstíny.


 To nejuniverzálnější a přírodní líčení jsem vyzkoušela hned jako první, je to taková má oblíbená klasika. Se stíny 2., 3., 4., to jde snadno. Akorát já vám nevím, ale tyhle stíny nejsou moc pigmentované. Hnědá vypadá skoro stejně jako zlatá, na tohle já mám raději MUA paletku. I když tohle je zase takové umírněné a hladké, hezké.


 Pak jsem přidávala barvičky. Všechny odstíny fialové mne lákají, o ostatních stínech to říci nemůžu. S modrou si nerozumím a s černou neumím.. Tohle je 7., 8., 9., s trochou stříbrné.


 Trochu více zlaté a více fialové, přidán tmavý stín č. 10, a foceno v jiný den a v jiném světle.


 Matné líčení se stínem 6., (je krásnej!) a s matným fialovým č. 7.


 Tohle je takový nevýrazný pokus se stínem č. 6 a 5. Všechny barvy jsou krásné akorát s nějakými neumím pracovat a mám i pocit, že mi nesluší. Jinak ty stíny se třpytem dost práší a obecně paletka práší víc než MUA. Jsem s ní ale spokojená a v plesové sezóně, která začíná, ji pořádně vyzkouším.


 Všechny fotky jsou většinou z jiných dnů a už sama přesně nevím, jaké stíny jsem použila. Na takových sadách mě ale baví, že z toho každý den vyleze něco jiného, nového. Mě zajímá, jestli máte Sleek paletku a jak jste s ní spokojené? 

 Ještě bych vám ráda pověděla o řasence od Maybelline Big eyes, která je za poslední dobu má nejoblíbenější a připadá mi, jako by ji vyrobili pro mě. Má totiž dva kartáčky, na horní a spodní řasy! Je fakt skvělá, navíc i spodní řasy nádherně nabarví.


 V neděli čekejte článek a vyhlášení GA. Mějte se krásně, K!

43 komentářů:

  1. Ta paletka by se mi hodila, krásně jsi se nalíčila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty oční stíny jsou vážně nádhera:-)

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka je moc krásna, už jsem taky koukala na všechny paletky a uvažuji, že si brzo taky nějakou pořídím

    OdpovědětVymazat
  4. super recenze, takové mám nejraději- ukázané i na očích:) super! jinak ted se chystám si koupit oh so special nebo au naturel..tak ještě nevím
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. V tej paletke sú super farby :) Ináč, veľmi pekné fotky ;)
    CHOCOLATE KISS

    OdpovědětVymazat
  6. Všechna ta líčení jsou super, máš na to opravdu cit! :) A souhlasím s tebou, co se týče kvality těch stínů - pigmentace nic extra a jsou celkem prášivé. Nechápu, že je všichni tak moc chválí. Mám paletku Sleek Oh so special a nijak nadšená z ní nejsem, i když barvy jsou samy o sobě hezké.

    OdpovědětVymazat
  7. Paletku od Sleek bych chtěla, zvláště tahle Vintage romance se mi moc líbí, ale nemám ráda stíny, které práší, tak si říkám, že si raději konečně našetřím na Naked paletku :)

    OdpovědětVymazat
  8. tie farby idu krasne k tvojim ociam :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Paletku od Sleek si chcem už veľmi dlho objednať, ale nikdy neviem ktorú, pretože ich majú dosť veľa a všetky vyzerajú rovnako! Ale presne táto je jedna z mojích favoritov:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty se umíš tak moc krásně nalíčit :-o!!! Nikdy to nepřestanu obdivovat :)! Jinak paletka je skvělá...

    OdpovědětVymazat
  11. Je krásná, jen bych ji asi tolik nevyužila... já mám teď nově Garden of eden :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. krásne farby, perfektné líčenie ! :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Nemyslím si, že ti neslusi :) Vypadas naopak moc pěkně a jde ti to... Tak tedy pořád trenuj a uvidís sama :))

    Beautybymichajka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ja od Sleeku nič nemám, zatiaľ si vystačím s dekorativkou z drogérií, pretože až tak často nerobím so sebou nejaké zázraky :-) Každopádne, tebe to veľmi pristane a myslím, že som našla inšpiráciu na nejaký ten výnimočnejší deň/večer :-)

    OdpovědětVymazat
  15. S tým svetlom pri fotení ťa úplne chápem, tiež ma to v poslednej dobe hnevá :D Líčenia ti svedčia, ale keď vidím, ako veľa fialovej tam je, tak to by nebolo nič pre mňa :) Ja mám doma Sleek Acid a teda väčšina tieňov tam nie je na bežné nosenie, ale dá sa s ňou pekne vyblázniť :)

    OdpovědětVymazat
  16. Teda ty stíny vypadají božsky, umíš se krásně nalíčit :)
    A vůbec se nedivím, že tě vybrali na to focení, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle je nádherná paletka a ještě nádhernější líčení :)! Také to teď s blogem moc nestíhám :(.

    OdpovědětVymazat
  18. Balím všetky svoje paletky a odmietam sa s nimi baviť. To naozaj na tie tvoje krásne líčenia stačia len tiene a štetce? Naozaj za tým nie sú nejakí malí kolibríci, ktorí by ti vždy viečka pokryli farebným hodvábnym závojom?;-)) Kristine... ty musíš, skrátka m.u.s.í.š pre nás začať točiť a uverejňovať tie videá!:D Prosíím.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé komentáře vždy tak potěší! A ano, stačí mi opravdu jen dobré štětce! A videa? No, mám radost, že je chcete ale sama si s nimi nedokážu poradit, budu se ale snažit <3

      Vymazat
  19. krásne líčenie :) máš dobrý makeup, používaš ten acnecolor čo je na fotke?:)

    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, makeup cover od Dermacolu. Už jsem psala že pokud se s ním dobře zachází, dělá krásně sametovou pleť :-)

      Vymazat
  20. Aky odtien mas dermacol c.?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem bohužel vyhodila obal a nedohledám to, myslím ale, že druhý nejsvětlejší :-)

      Vymazat
  21. Líčení je moc pěkný a ty máš nádherný oči:)

    OdpovědětVymazat
  22. Všechny líčení se ti velice povedly :) jde vidět že ti sluší fialková barvička :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Ta paletka je nádherná! A všechny varianty líčení se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  24. Krasne licenie, napriklad to prve ti sedi ako uliate. ;) A gratulujem k foteniu! ;)

    OdpovědětVymazat
  25. To je moc krásná paletka. Také bych chtěla víc růžových odstínů, ale problém je, že ve většině vypadám jako nemocná...

    OdpovědětVymazat
  26. máš nádherné oči! a tieto farby sa k nim neskutočne hodia!:)

    OdpovědětVymazat
  27. občas lituju, že stíny nenosím, když vidím, jak někomu tak strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jak může být někdo tak krásnej? Vysvětlí mi to někdo? Nechápu! Každopádně ta paletka vypadá stejně úžasně jako ty <3

    OdpovědětVymazat
  29. Tak to se chápe. :) Budu držet palce ať vše je brzo v pořádku. :) Paletka je super jako skoro každá od Sleeku mám od nich Oh so special a nemůžu si stěžovat. :) Líčení jsou moc krásné a moc se mi líbí to první padne ti jako "ulité". :)

    OdpovědětVymazat
  30. Jsi krásná a s tou paletkou umíš hotové zázraky :)

    OdpovědětVymazat
  31. Máš krásne oči a fakt šikovné ruky ;)

    OdpovědětVymazat
  32. chtěla jsem po ní sáhnout, ale nakonec jsem se rozhodla pro jinou a jsem popravdě ráda - stíny jsou na mě dost třpytivé, nicméně stále krásné :)

    OdpovědětVymazat
  33. Bezvadný článek, ale co musím doslova opěvovat jsou fotky. Každý den tu fotím zrcadlovkou, kompaktem i mobilama a pořád mi nejdou udělat pořádný fotky. Nad těmito jsem doslova koukala s otevřenou pusou. Jsem zvědavá, jestli se tohle někdy naučím, zatím zkouším fotit na všechna možná nastavení a zatím jsem na to nepřišla. Ale vidím, jak je to krásné, když jsou krásné fotky. Na člověka hned padne takový krásný pocit z perfektního článku- ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poradila bych Ti, aby sis pořádně prostudovala návod a pochopila, co znamená nastavení na M, P, A, T, ISO...bez toho ti zrcadlovka prostě nebude k ničemu a když už takový foťák máš, tak by byla škoda mu nerozumět :-)

      Vymazat
  34. Já mám Sleek paletky 4:-). Konkrétně u volby odstínů fialové v případě Vintage romance bych se bála, že budu vypadat, jako bych dostala pěstí přes oko, tato varianta paletky mě nijak neláká. Ráda bych řekla, že mám u Sleek vybráno, ale znám se a netuším, s čím příjdou u dalších paletek:-)

    OdpovědětVymazat