čtvrtek 12. prosince 2013

My morning!

 Hezké odpoledne, milé čtenářky!

 Článek na dnes psaný včera večer je psaný rychle a v ospalosti. Mám za sebou plno testů (a plno dalších před sebou) a první hodinu autoškoly. Dnešek naštěstí trávím v Praze, částečně i v Ikee, protože předvánoční Praha se nesmí vynechat. Jak se máte v předvánočním shonu vy?

 Článek s výletováním úplně nesouvisí ale zamýšleli jste se někdy nad tím, jak si zpříjemnit nepříjemná rána? Ty mé jsou obzvlášť teď, v zimě, dost náročná. Nechce se mi vstávat a nechce se mi nic. Řekněte, že v tom nejsem sama? Snažím se připravovat si snídaně a kupovat si různé dobrůtky, abych měla alespoň nějakou motivaci vstát. Nejraději mám sladké pečivo nebo nějaké křupky do mléka. Pak nesmí chybět alespoň litr zeleného čaje a nějaké ovoce.


 Po dobré snídani (no dobře, ne vždy stihnu snídat a pak to doháním v buse nebo ve škole) přichází na řadu líčení. Věnuji mu maximálně 15 minut a právě tohle jsou mí zimní pomocníci. Mastný krém od Mixy je do studeného počasí super, BB od Maybelline a korektor na kruhy od Garnieru jsou můj stálý základ.


 Každé ráno v líčení sahám po jiných stínech, moc ráda ho střídám, málokdy se namaluji stejně dvakrát za sebou. A barevné gelové linky jsou teď mé nejoblíbenější :-)


 A hádejte, co přijde na řadu teď? Oblečení a jeho výběr. U mě občas dost časově náročný úkol. Nikdy nevím, co na sebe.


 Vybírání doplňků není každodenní záležitostí. Ale když mám čas, užívám si to. A vůbec si rána užívám, když nikam nepospíchám!


 Pak si ještě samozřejmě dělám svačinku, bez které bych do školy snad nešla. Ta je pro mě nutností a také se ji snažím dělat pestrou a každý den jinou. Jaká jsou ta vaše rána? Snídáte? Mějte se krásně, K)




23 komentářů:

  1. Ten BB cream používam aj ja <3 S tým oblečením to mám podobné vždy každý večer tým zabijem asi 30 minút :D :D <3
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Bez snídaně bych se nesvlékla z pyžama :D ! Většinou ráno chodím z postele do ledničky ( rovnou si připravím svačinu) :D pak se umyji, lehce namaluji ( max. 10 minut) a pak mi dlouho trvá když se obléknu.Vlasy mám do 1 minuty hotové :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máme podobná rána, jen na svačinku už na vysoké kašlu, popadnu nějaký oplatek/croissant/ovoce/jogurt a neřeším vychystávání chleba/rohlíku/bagety :) Jinak bez snídaně nevycházím z domu a taky nikdy nevím, co na sebe.

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa tiež nikdy nechce vstávať. Pri skrini stojím asi 20 minút a keď si myslím, že už by som mala ísť, vyberiem si tú najhroznejšiu vec aká sa u mňa nájde. Niekedy to riešim tak, že oblečenie si pripravím už večer. :)
    Naozaj tak funguje BB cream na tie kruhy pod očami? Ja sa ich nemôžem ničím zbaviť. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je docela dobrý, akorát docela oranžový, ten starý v jiném balení byl lepší :/

      Vymazat
  5. v tomto predvianočnom zhone sa mam pracovne každy deň v robote a ešte nemame domaani nič napačene nestihame achh... ale držim palce na testy a autoškolu nech to vinde:)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju MUA paletky i gelové linky od essence. Ten BB pod oči chci zkusit už dlouho, tak třeba se už odhodlám ho vážně koupit. :D
    Moc pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  7. článek je úžasnej ♥ Rána máme hodně podobná včetně snídaňových favoritů :))

    OdpovědětVymazat
  8. Bez snídaně ani ránu :) Já si bohužel každé ráno normálně musím mýt hlavu, což je otrava... Ale teď mám rána ještě hektičtější - zlatá školní rána!

    OdpovědětVymazat
  9. Já vůbec doma nesnídám nechce se mi vstávat dřív :D ale o víkendu zase snídám :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Úplně mám hned chuť na nějakou snídaňovou mňamku!:D Ráno vždycky se u oblečení hrozně zaseknu, že je to pak prostě problém něco stíhat. Taky miluju to, když nespěchám, ale to se mi teď dlouho nestalo. Budu se muset polepšit!

    OdpovědětVymazat
  11. Ráno je moje nejoblíbenější část dne - a důvod je jasný - snídaně! :D

    OdpovědětVymazat
  12. milujem rana ked viem,ze ma na ranajky caka nejaka dobrotka a ze budem mat cas si ju vychutnat:)

    OdpovědětVymazat
  13. tvoje ráno vypadá báječně :) a jelikož v Praze bydlím tak jsem si už celkem na tu hektičnost před Vánoci zvykla :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jej, to je ako pekne napisane. :) Inak moje rana byvaju naozaj dlhe, mam svoje zauzivane ritualy, ktore si uzivam. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Já snídám, ale musím kvůli tomu brzy vstávat, protože u toho ještě povídáme s mamkou, popíjím čaj, takže mi to zabere tak půl hodiny. Přemýšlela jsem, že to snídání vynechám a pospím si, ale na druhou stranu snídaně je důležitá a mně ty rána opravdu zpříjemňuje :).

    OdpovědětVymazat
  16. já tedy ráno nestíhám nic - snídat, dělat si svačiny, chystat oblečení... jsem ráda, když vstanu, namaluju se, něco na sebe hodím a dopravím se k autobusu :D

    OdpovědětVymazat
  17. Rána jsou pro mě poslední dobou také docela krušná :-/ Co se snídaně týče, snažím se každé ráno pořádně najíst, jelikož jak se říká, právě snídaně tvoří celý základ dne:-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  18. já si vždycky musím den předem připravit oblečení, jinak mi to trvá strašně dlouho..
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný článek,takové mám moc ráda :) I když snad žádné ráno nestíhám,taky mám rána ráda :)
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  20. Super článok. Ten vešiak sa mi veľmi páči. Fotky komentovať ani nemusím. U teba som vždy zvyknutá na to najlepšie. Už iné ani nečakám. Ja som doteraz v pohode raňajkovala (už som sa to konečne naučila), ale zase ma to nejak prestalo baviť a raňajkujem až neskôr. Hádam sa to po čase zase upraví, lebo niet nad chutné raňajky. To je hneď deň krajší. :)

    OdpovědětVymazat