neděle 8. prosince 2013

Mé vánoční dárky a tipy pro vás

 Hezkou druhou adventní neděli!

 Co jsem slíbila to plním a dnes mi tedy můžete omrknout dárky, které už mám doma a nebo se jen nechat inspirovat. Nejsou všechny, protože je buď nemám u sebe, nebo ještě čekají na poště a nebo nejsou koupené, ale už přesně vím, pro co a kam jít. Vím, že to teď všichni řeší a držím vám palce, jestliže vás jejich nákupy ještě čekají.

 První věcí, kterou obdaruji naše malé a nejmilejší jsou puzzle z jejich vlastní fotky. Oba je rádi skládají a už teď vím, že z dárku budou nadšeni. Na Slevomatu jsem si koupila poukaz na jejich vytvoření za 150 Kč, což je vážně směšná cena a i je to docela kvalitně zpracované, nebo jsem to tedy čekala horší, fotka je lehce nakřivo a ztmavená, ale toho si nikdo nevšimne, jsou to malé detaily, které vidím jen já :-) Jinak slevomat nabízí podobné poukazy např. na kalendáře z vlastních fotek a já ho můžu doporučit, takovéhle dárky potěší každého. Už je ale načase, celý proces trvá celkem dlouho, tak týden a více.


 Dárek pro maminku/babičky. Ty ještě dostanou fotku svých vnoučat a maminka kožené rukavice a šálu. Kokosový olej je podle mě krásný dárek, univerzální, a já se těším, až mi na něm usmaží palačinky!


 Maličkosti pro kamarádky, které jsou z výprodeje Essence a kterýma budu doplňovat hlavní dárky :-)


 Dále čokoláda pro kamarádku-milovnici starých aut a přírodní mýdlo s úžasnou vůní levandule pro kamarádku, která vyznává přírodní kosmetiku.


 Tak, a teď přichází na řadu dárek, který jsem vlastnoručně ve škole tiskla přes síto, sítotiskem (tiskařská technika), a z kterého mám tu největší radost! Inspirovala jsem se obrázkem z internetu a vše se mi povedlo úplně na jedničku, vypadá to profesionálně. Bílé tílko je pro mě, šedé pro přítele. Můžete si ho ale nakreslit i fixou na textil a věnovat ho všem, kdo rádi fotí :-) A trika na podobné dárky mají pro pány třeba v NY.


 Pěkným svetrem nemůžete nikdy nic pokazit, přítel/brácha/tatínek ho určitě ocení. Tenhle je z NY ze slev asi za 400,-


 No jo, když už studuji tu grafiku a dárky můžu dělat v rámci hodin tak jsem si neodpustila naší rodince vyrýt suchou jehlu- naší chatu. Rytina se tiskne na papír a plánuji z ní udělat PFka, která dělám každý rok.


 Nakonec tu mám jedno zklamání, které když přišlo, vypadalo moc dobře. Schválně jsem vybrala dražší termohrnek, ověřila jsem si, že je na něm napsáno Canon, ne třeba Caniam a bohužel jsem ho musela poslat zpět, protože nešel otevřít. (teda šel, ale pak najednou nešel :-D) Ale zpracování, kvalita, všechno perfektní. Budu doufat, že reklamaci vyřídí a že mi pošlou nový, funkční. Je to podle mě totiž báječný dárek pro fotografy/ky. Seženete ho všude možně, stačí googlovat. Stojí i s poštou cca 500,-


 To by bylo z dárečků zatím asi vše.  Nejsme zvyklí si dávat veledary takže každého obdarovávám maličkostmi. Jak to máte doma vy? Také některé dárky vyrábíte? A teď už se můžete pokochat malou výzdobou mého pokoje.


 Vánoční hrnek připraven na horkou čokoládu, místo umělého stromečku jsem si letos dala do vázy větvě a ozdobila je červenými kuličkami, malý adventní 'věnec' na podtácku z Ikei a velký věnec, který vyrábím každý rok, letos jsem dělala dokonce 3!

Budu ráda když mi napíšete, co se vám líbí nejvíc, jestli jsem vás něčím 'nakopla' do nějakého vyrábění a jak si užíváte neděli? Já hekticky, jako vždy. Mějte se krásně!<3

32 komentářů:

  1. tento kokosovy olej pouzivam, je uzasny :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi tieto tipy na darčeky páčia a páči sa mi aj to, ako je to nafotené :3 Určite potešia ! :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj mohu se zeptat jakou školu studuješ ? Já taky studuji grafiku.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš zajímavé nápady. Zaujalo mě puzzle a ta trička, vážně se ti povedla! :) Neděle je divná, mám spoustu učení na zkoušky a nemohu se dokopat.. :/

    OdpovědětVymazat
  5. jé, tak tebou bych chtěla být obdarována! :D takový krásný a originální dárky, super:). já moc nápadů bohužel nemám:/

    OdpovědětVymazat
  6. super článek:))) na ten termohrnek jsem se taky dívala, je super! :) a to tričko, které jsi vyráběla sama, se mi taky hodně líbí :-))) :D taky jsem pro Nikon!!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné dárečky. Já už mám naštěstí nějakou dobu vše nakoupeno a částečně i zabaleno.

    R. Giveaway o paletku a rtěnku NYX

    OdpovědětVymazat
  8. krásné dárečky! a ten termohrnek je super:)

    OdpovědětVymazat
  9. to tričko sami teda riadne páči ja by som ale odškrtla Nikon suprovy typ :))

    OdpovědětVymazat
  10. Také jsem kupovala termohrnek, ale levnější, otevřít mi také nešel, tak jsem si řekla, že jsem asi nešikovná a neřešila jsem to (nechtěla jsem ho zničit) no a teď si říkam, že třeba bude taky vadnej ... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten termohrnek a tričká sú úžasne a hlavne originálne <3 <3
    Vážne super nápad pre niekoho kdo fotí :) :) :D
    fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné dárečky ;) a ty fotky vánoční....super!

    OdpovědětVymazat
  13. To puzzle se mi líbí :))) Taky jsem dělala adventní věnec fialové svíčky :)) Větve borovice mám taky ve sklence, ale ještě nemám nazdobeno :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Jej, to su ake krasne darceky, je naozaj vidiet, ze si na nich davas zalezat a ze su od srdiecka. :)

    OdpovědětVymazat
  15. moc hezké dárky, já už mám všechny taky nakoupené :) vždy se snažím pořídit to, co si dotyčný přeje nebo vím, že mu udělá radost. nejvíc utrácím asi za přítele :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkná inspirace :) U nás taky nevedou drahé veledary :D Mám ráda maličkosti, o kterých vím, že se budu dané osobě líbit.

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Tie puzzle sú super nápad a kalendár by tiež nebol na zahodenie, ale keďže mám už všetko nakúpené a pobalené, tak možno o rok.
    To Nikon triko by sa mi páčilo :) a vlastne všetko z toho by sa mi páčilo. Máš super vkus na darčeky. Ale mám problém nakupovať oblečenie. Frajerovi som kupovala pyžamo, ponožky... a nevedela som veľkosť, tak som odhadla a dúfam, že dobre. Takže sveter a podobné oblečenie je u mňa nakupovanie za tresť. Takéto veci mám radšej, keď si obdarovaný vyskúša, aby som aj videla či sa mu bude hodiť.
    Tá rytina je úžasná. To musí byť zábava v škole. (Nechceš niekedy ukázať ako taká vec vzniká?)
    Hrnček vyzerá super.
    Máš to pekne vyzdobené. Ty si šikula. Ja som na umelom stromčeku a adventný veniec nič :/ Ale keď vidím aké sú niektoré blogerky šikulky asi by som chcela, aj ja skúsiť také venčeky... Hádam o rok :) Pekný článok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář a klidně i ukážu výsledek! :-))

      Vymazat
  18. Ten adventní "věnec" je úžasně minimalistický a hrozně moc se mi líbí :) Já taky vždycky vyráběla, ale letos prostě nezbyl čas, skoro ani na cukroví, ach jooo. Jinak dárky už mám skoro všechny, už zbývají jenom maličkosti :)

    OdpovědětVymazat
  19. Všechny dárky ještě nemám. Většinou mi zbývá ještě něco dokoupit. Jinak ten hrnek je super už jsem ho viděla u více lidí a mám pocit, že ho mají i v Albi. Snad Ti tedy pošlou brzy nový :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Albi ho mají nekvalitní a právě s nápisem Caniam :-)

      Vymazat
  20. Já se chystám na dárečky právě zítra ♥! Jsou to úžasné a krásné nápady! Máš krásný věneček, moc se mi líbí :).

    OdpovědětVymazat
  21. Vianočný hrnček!;-) Vlastnoručne vyrobené darčeky rozdávam strašne rada, je to taká milá drobnosť naviac, niečo, čo vzniklo iba pre toho človeka, niečo, čo nemajú v obchodoch a čo sa nedá kúpiť:-).
    Kristine, to strieborné PF-ko je krásne:-). A termohrnček vtipnýý! :D

    OdpovědětVymazat
  22. moc pěkné dátrky ty puzle jsou úžasné:) dpbré nápady:)

    OdpovědětVymazat
  23. Ta rytina Vaší chaty je úžasná. Povedla se ti. :) No a ten adventní věnec je taky parádní. Seš moc šikovná na ruční práce. ;)
    A.

    OdpovědětVymazat
  24. Sice je asi pro každého ještě brzo na vánoční dárky, ale já už je pomalu začínám shánět. Nesnáším totiž fronty v obchodech a v prosinci se jim vyhýbám velkým obloukem a navíc si výdaje rozprostřu do třech měsíců, takže pak můžu v pohodě vyžít z výplaty. Zatím mám teda jenom dva dárky - pro sestru a jejího manžela poukaz na rodinné focení (buď jen pro děti nebo pro všechny, to už jak budou chtít) a pro přítele wellness pobyt do Luhačovic, našla jsem tam nádherný hotel Alexandria a taky moc dobré recenze, tak doufám, že si to skvěle užijeme. Jinak během roku si píšu různé tipy, co kde zaslechnu že by se mohlo někomu hodit a pak už stačí jenom vybírat :)

    OdpovědětVymazat
  25. to jsou super tipy, miluju ty osobní dárky "na míru" jen je těžké je kolikrát vymyslet...taky už pomalu přemýšlím co komu, je toho nějak moc no...zatím mám pro ségru sluchátka a pro máti kulmu na vlasy. Pro přítele nevím...to kupuju většinou wellness pobyty ( v Alexandrii už jsme taky byli - je to tam fakt mega super!!, pak jsme jednou jeli do lázní na Slovensko a do Maďarska, ale i když to oba milujeme tak letos už bych měla vymyslet něco originálnějšího :-D wellness už pro něj není žádné překvapení...) a taky nevím co pro babičce a bráchovi...oni jsou typ že nic nepotřebují, a to co ano tak si koupí sami:( i když pro bábi by nebylo od věci něco s našima fotkama...

    OdpovědětVymazat
  26. Dobré ránko no já musím říct, že ta termoska pro přítele který moc rád fotografuje a puzzle jsou fakt super tip!!!Letos na vánocích vůbec neštřím, jelikož jsem byla povýšena v práci a tak si můžu dovolit trochu rozmazlování pro svou rodinu! Ty puzzle by byli super jako poukaz na pobyt v lázních v Luhačovicích luxusním hotýlku alexandria, kam právě pojedou za odměnu mí rodiče, udělat ten poukaz na puzzle by bylo super, jan nevím, jestli mi to ještě teď na rychlo před vánoci někdo udělá!!! Ale tak do vánoc je jěště 12 dní taksnad to nějaká firma dá! Nějaký photoshop by s tím nemusel mít problém. Já a přítel poletíme vlétě do Dubaje a to myslím bude dostatečný dárek pro nás oba, už se nemůžu dočkat!

    OdpovědětVymazat
  27. Tak puzzle, ty by u nás dopadly katastrofálně. :-D Nejmladší dítě by okousalo rohy. :-D Letos dávám povlečení a taky ručníky. Konkrétně jsem je objednávala tady. Teda ty ručníky jsou krásně měkoučké a heboučké.

    OdpovědětVymazat
  28. To triko I am Nicon / Canon je fakt boží. U mě to letos vypadalo, že si na dárky budu muset vzít asi půjčku nebo tak něco. Namyslel jsem si toho fakt moc a hlavně pro přítelkyni. Máme letos speciální rok. Pětileté výročí vztahu, zásnuby, koupili jsme byt... Tak to chci letos ještě trochu korunovat a pod stromečkem se to bude třpytit. :))

    OdpovědětVymazat