sobota 23. listopadu 2013

Líčení s Essence po sté

 Hezký sobotní podvečer!

 No, já bych si mohla popřát spíše dobré ráno, protože jsem dnes vstávala asi ve 3, což se mi stalo snad úplně poprvé :-D Chtěla jsem Vám ukázat plesový outfit, který jsem na sobě měla včera ale bohužel mi focení nevyšlo, takže se ho budu snažit nafotit během týdne a určitě vás o tohle téma nechci ošidit, chtěla bych to spojit i s líčením a vším, co k tomu patří. Dnes tedy jedno téma/líčení z šuplíku, které je jiné tím, že jsem použila pigmenty od Essence a jejich fialové gelové linky. Poprvé!

 Mimochodem, zkoušela jsem pro vás natočit video, o které si píšete a to 'jak na gelovou linku' a zjistila jsem, že nemám ve foťáku funkci automatického zaostřování a že natáčení videí bez toho, aniž byste cokoliv viděli není žádná sranda. Budu s tím ještě chvíli bojovat a uvidíme, nicméně mě točení docela láká. Byla bych moc ráda, kdybyste mi dali jakýkoliv tip nebo radu nebo odkaz, cokoliv, jak si s tímto problémem poradit :-)


 Pigmenty zůstávaly nedotknuté celou věčnost a já se rozhodla, že je načase je konečně vyzkoušet. Nanesla jsem podkladovou bázi, vzala si štětec a začala se líčit. Byla jsem mile překvapena i když je mi jasné, že tohle nejsou pigmenty, které by byly nejlepší. Jsou fialové a ne úplně syté, ale přesto krásné. Nanesla jsem je jen do ohybu oka (což je vidět hlavně při mrkání) a na spodní linku, což modrým očím sluší a sama jsem byla překvapená, jak modré je najednou mám. Vůbec fialovou a vínovou na čích poslední dobou můžu! (včera jsem si na poště vyzvedla paletku od Sleeku ale je až k Vánocům a strašně krásná a fialková!)


 Pak jsem také poprvé hrábla do gelových, fialových linek, které byly také překvapením. Essence linky můžu, protože se s nimi pracuje dobře, jsou krásně syté a drží jako přibité. Tyhle nejsou moc barevné, jak jsem se bála, jsou černofialové a v kombinaci s pigmenty jsou skvělé duo.


 Musím ještě napsat, že fotky tentokrát nevyšly moc dobře. Chybí jim světlo, občas ostrost a barvy, které ve skutečnosti byly opravdu barevné/fialové! Takže dnes s rezervou :-)


 Na rtech mám Color Whisper 210, která mi jako má jediná rtěnka k líčení seděla. Pleť, tvářenka, řasenka, všechno je stejné jako vždy. Níže jsem jako zajímavost přidala drogerkový seznam věcí, které 'potřebuji'. Většinou ho posílám mamce/ježíškovi do (emailové) schránky :-) (jinak ten list se vším, co byh chtěla vypadá docela jinak a je obsáhlejší) Co je na vašem listu přání?

 Mějte se krásně, odpočiňte si, relaxujte. Já mám v plánu to samé. Kristýna<3

24 komentářů:

  1. Kristine, viem ze sa opakujem, ale si nadherna, taketo licenia ti strasne pristanu. ;) A som zvedava na video, snad sa ti problem so zaostrovanim podari cim skor vyriesit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne! ;) Si v tom profík a myslím, že každé líčenie by ti pristalo. No toto je zatiaľ úplne top. Nikdy by mi nenapadlo, že modré oči sa budú s fialkovou tak skvele dopĺňať. Ja mám tiež modré oči, tuším dám fialovej šancu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Color tattoo v tomto odtieni vrele odporucam :-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle odstín Gabrielly chci ještě také :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to skvěle :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty linky jsou úžasné! Já nosím jen černé, ale chci časem zkusit i jiné barvičky, třeba tuhle fialovou :)

    OdpovědětVymazat
  7. uplne jemne krasne dokonale tie farby ti pristanu:)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné líčení a ta precizní linka... ách! :) Se zaostřováním u videí bohužel neporadím, já umím jen tak nějak průměrně fotit. Na wishlistu mám přesně ty samé Color Tattoo co ty... a pískáč od Gabrielly, ale v odstínu Natale Flower. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krása! Dokonalé jako vždy :) Tvoje články o líčení mě moc baví a už teď se těším na další.
    K.

    klarascandle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se těším na video, tak snad bude brzy, krásné líčení!

    OdpovědětVymazat
  11. Líčení je opravdu povedené, barvičky jsou úžasné a i kamínek na řasách je prima! Nemám co dodat
    kkiss z Inhotblog

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne líčenie....hrozne sa mi páči tá linka <3 :)
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. tattoo v tomto odstínu mám doma a jsou skvělé, takže určitě je doporučuju:) jinak moc pěkné líčení
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  14. kráska krásná, ani nemám slov!

    OdpovědětVymazat
  15. Chci Tě domů a budeš mě každé ráno malovat! :D

    OdpovědětVymazat
  16. ukaž nám celý svůj wishlist! :) ten můj je HOOODNĚ VELKÝ :D GS tam mám taky, akorát Eleganzu a Lavender Love :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jinak samozřejmě líčení moc hezké :)

      Vymazat
    2. No, přemýšlela jsem, že ho udělám. Ještě uvidím :-) Díky!

      Vymazat
  17. Ahoj mohla bych se zeptat odkud máš štětec na linky? já už vyzkoušela tři a s žádným neudělám pěknou tenkou linku:D Děkuju moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, z žádným štětcem z drogerie asi moc úspěšná nebudeš. Ten od Essence je na nic, maximálně na obočí. Musíš asi do parfumerie nebo objednat z netu. Já mám nejraději od Bobbi Brown, to je ten z fotek a je taky nejlepší. Pak je i docela dobrý od Petry LovelyHair, ale to zas musíš koupit celou sado za 600,-. Hlavně koukej na to, aby byl hezky úzkej a jemnej :-)

      Vymazat