neděle 17. listopadu 2013

Báze pod oční stíny od ARTDECO

 Hezkou neděli přeji!

 Asi víte, že jsem si tuto slavnou a všude vychvalovanou bázi koupila. Slibovala jsem Vám na ni recenzi, i když je jich všude plno. Jenže, ta má nebude moc pozitivní, bohužel. Dávala jsem do ní takové naděje a v zápětí byla tak naštvaná, že jsem si musela nechat čas na rozmyšlení, co vám tu o ní vlastně napíši. Jste zvědavé? Já ano!


ARTDECO eyeshadow base

 Kupovala jsem ji na veletrhu kosmetiky a kdo ví, jestli zrovna to nebude kámen úrazu? Mám totiž vyschlý kousek, který prostě nejde na víčko nanést v souměrné vrstvě bez viditelných žmolků. Třeba mi paní prodala starý kus nevědomě, na obalu totiž není datum výroby.

 Tohle je jediný popis, který jsem na internetu našla:

 Artdeco Eyeshadow Base:
- neutrálně zbarvená báze pod oční stíny
- krémová konzistence (já bych řekla spíš tuhá, do krému to má daleko)
- koriguje nedokonalosti a nerovnoměrnou barevnost očních víček
- pro snažší aplikaci očních stínů  -ano
 - intenzivní barvu stínů -ano


  Báze mě nejprve upoutala hlavně tím, že je minerální a bez parabenů, tudíž skvěle zapadala do mé 'přírodnější' výbavy, stála 210,-. Další věc, která mě k její koupi vedla byl fakt, že se mi s nástupem školního roku začaly slévat všechny oční stíny a nějaká báze od Dermaclou, no, ani nemluvím.

 Už po prvním rýpnutí do báze (která se má nanášet prsty) jsem věděla, že je něco špatně. Koukejte:


 Vždy před nanesením si ji musím 'rozňahňat' na hřbetu ruky hned po tom, co si kousek vyrýpnu nehtem. Žmolky rozetřu a pak nanáším na víčko. Nejde jí na něj nanést moc a rovnoměrně. Takže je jí někde málo a někde jsou naopak velké nánosy.


 No řeknu vám, že mě ráno dost zdržuje a vždy mě trochu rozčílí, přesto ale stíny opravdu vydrží. Večer je občas slité mám ale to se po tréninku není čemu divit, že. Díky bázi se z nich ještě k tomu všemu stávají voděodolné, takže je ve sprše nesmyji, ani náhodou. Na fotce níže bázi mám a nalíčena jsem pouze pigmenty, které na ní hezky vynikly.


 Co by z tohoto článku mělo vyplynout, je snad jasné. Pro každého něco jiného. Jestli zvažujete její koupi, přesvědčte se nějak, že není stará. V diskuzích na netu hodně žen/slečen psalo, že první půlrok byla ok, pak vyschla a nanášení bylo přesně takové, jaké jsem vám ho tu dnes skvěle popsala :-D Takže mi pije krev ale mám ji ráda. Je to divná recenze, vidtě? Já vím, ale mám z ní takové pocity, tak si nemůžu pomoci. Teď mě moc zajímají Vaše zkušenosti a to, jak si u vás ARTDECO báze stojí?

 A ještě malé informační okénko: ARTDECO je německá profesionální značka, u nás nemá kamenný obchod a její výrobky seženete např. TADY.

 Doufám, že vás tímto nedělním článkem alespoň trochu zaujmu a v pořadí dalších článků čekají nehty, které už můžete vidět na facebooku, pak líčení, které je tam také a i nějaký random, o který jste si psaly. A udělala jsem nové korále k prodeji, věnuji jim asi celý článek a předem můžu říct, že jsou krásně vánoční ;-) Mějte se, Kristýna<3

36 komentářů:

  1. Tahle báze mě nějak odradila spíš by mi vadilo ty žmolky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. skvělá recenze :) a Ty se umíš tak nádherně nalíčit!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bázi nepoužívám, ale vypadá docela fajn, líbí se mi hlavně tvoje obočí!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuhle bázi mám už tak 3 měsíce a nemůžu si na ni stěžovat. Žádné žmolky mi nedělá a vůbec není vyschlá, hezky se mi s ní celé víčko namaže. Je mi líto, že si narazila na nějaký špatný kus.

    OdpovědětVymazat
  5. Řekla bych, že to žmolkování bude problém jen konkrétního kusu... já ji mám úplně v pohodě! Ale podle mě, není moc pro citlivé oči... docela po ní slzím...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. ja bázu vôbec nepoužívam...myslím, že teraz je s tými bázami dosť veľký boom, ale niekedy vôbec nebola potrebná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež som to pochopila. Keď to celé prepuklo, kúpila som si dve bázy - jednu matnú, druhú perleťovú. Je pravda, že báza spraví tieň o niečo intenzívnejší, ale tiež sa stane, že sa mi s ňou tieň "zleje". Zistila som, že ak potrebujem podklad, vystačím si aj s kajalovou ceruzkou :)

      Vymazat
  7. Takhle vypadala moje báze po třech letech používání.. Prostě trochu vyschla. Což v tvém případě je opravdu vadný kus.

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle báze je asi jedním z mých svatých grálů, už nemám potřebu hledat jakoukoli jinou. Taky mám lehce tužší, ale nijak mi to nevadí, funguje totiž skvěle. Psala jsem o ní zde.

    OdpovědětVymazat
  9. To líčení očí je úžasné ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. No škoda, žes jí koupila na veletrhu, pokud jsi z Prahy a bydlíš někde blízko sídla firmy, ještě bys jí mohla reklamovat.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to ti ta paní opravdu prodala vadný a vyschlý kus! Koukám, že mají i jinou krabičku. Báze od Artdeca je krásně máslová a opravdu nehrudkatí, když je "čerstvá" ;) Je to jeden z mých svatých grálů a nedám jí z ruky. Svědčí o tom už moje druhé balení :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle krabička se normálně prodává, je to nějaká druhá verze :-)

      Vymazat
  12. Ja ocne tiene pouzivam naozaj malokedy ale ak by som sa rozhodovala nad kupou nejakej bazy, pravdepodobne by som sla do tejto. Citala som na nu snad milion pozitivnych recenzii, co je tvoja v podstate tiez. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja ju mám myslím že už vyše roka a stále je rovnaká. Žiadne hrudky nerobí a aplikuje sa úplne ľahko. Ale jej účinky ma až tak neočarili, po úplne celom dni sa mi tiene zlejú aj tak...

    OdpovědětVymazat
  14. krasne oci mas!
    a ja mam kruhy pod ocami ako panda, takze tiene ani pouzivat nemozem, lebo to nevyzera dobre .(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kruhy mám já také ale už jsem přišla na to, jak je dobře zakrýt :-))

      Vymazat
  15. Ta tvoje báze je podle mě stoprocentně vyschlá nebo stará...škoda, že nejde vrátit :/ já měla několik balení té normální s parfemací a vždycky byla krásně krémová, vydržela mi rok a až když už jsem byla na dně, tak se mi s ní stalo přesně co tobě, zgumovatěla a byla v podstatě nepoužitelná... Jinak mi celou dobu vyhovovala, držela, všechno, ale tenhle pocit jsem měla jen do té doby, než jsem si pořídila bázi od Too Faced a to je nesrovnatelný rozdíl! Too Faced je taková lehoučká, neviditelná a stíny s ní drží stokrát líp než s tou od Artdeca. Když se koupí v Sephoře se slevou, kterou mají skoro pořád, tak vyjde na 280,-, což už je jen 80,- rozdíl a stojí to zato :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nový tip, já bych ale ještě radši vyzkoušela od UD, ta je ale mnohem dražší. A teda podle vašich komentářů soudím, že mám starý kus. Škoda, byla by skvělá!

      Vymazat
    2. UD bych taky chtěla vyzkoušet :) ale hodně lidí říká, že ta Too Faced je mnohem lepší než UD a stíny s ní líp vydrží... Ale podle mě pocítí rozdíl jen někdo, kdo má hodně mastná víčka, kdo vydrží v klidu i bez báze tak mu ty rozdíly asi nepřijdou tak markantní, takže prostě žáleží na člověku :)

      Vymazat
  16. Ahojky :) tuhle bázi mám už cca rok. Je pořád stejně krémová a hlavně nekonečná :D vůbec nevidím úbytek, ale to asi protože mám rozpoužívané 3 báze. Jediný co mi na ní nevyhovuje, že je mastná. Na víčku mám pocit, že tam mám tunu mastného krému :/ Jinak výdrží je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  17. s bází žádnou zkušenost nemám..škoda té tvé, asi máš opravdu nějakou španou:)

    OdpovědětVymazat
  18. Já bez báze už nemůžu fungovat, hrozně jsem si zvykla, že stíny drží celý den :) Používám tuhle od Artdeca, ale v tubičce, tím pádem odpadá dloubání a žmolky ,o)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem o této bázi také přemýšlela, ale nakonec jsem si koupila bázi od Avonu. A i když jsem byla kvůli značce malinko skeptická, tak nakonec jsem z ní naprosto nadšená a jinou už zkoušet ani nechci... Je krásně krémová, roztírá se jedna báseň a použiju ji i když si nedávám oční stíny, protože udělá nádherně sjednocené, sametové víčko...jen ji přepudruji.

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám Artdeco teď přesně rok a zatím má konzistenci jako nová - nádherně máslová a neshledávám na ní jedinou vadu, večer stíny slité nemám ani náhodou (což se bez báze nebo s "bází" od Essence opravdu nestávalo). Já ji kupovala přes parfums.cz. Teda a na to, že ji používám denně, nejsem ještě ani v půlce. Co budu dělat, až mi zgumovatí? Néé! :)
    Eia

    OdpovědětVymazat
  21. Taky o ní přemýšlím, ale trošku mám strach z toho vyschnutí..

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, jestli sháníš nějakou dobrou bázi, tak zkus od avonu, tu v tom kalíšku:) Mám jí a opravdu mi vydrží od rána do večera i když mám trénink :)

    OdpovědětVymazat
  23. I use the same base and I love it sooo much...I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    OdpovědětVymazat
  24. Tak já mám tuhle bázi už téměř rok a je to to nejlepší co Artdeco vymyslelo. Můj kelímek teda v žádném případě neobsahuje takovou "hmotu" co ukazuješ na fotkách. Naopak je to jemný krém, který se okamžitě vsákne a stíny (i ty sebelevnější) vydrží celý den.

    OdpovědětVymazat
  25. Tahle vypadá hodně dobře!:)
    jediné co by mi trošku vadilo je balení, jelikož mám dlouhé nehty a blbě by se mi z toho báze brala:/

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem s ní teda strašně moc spokojená a za jinou nehodlám vyměnit ! :) Objednávám ji vždy z internetu,stíny s bází prošly náročným testem aneb pařba ve dne v noci a následně 8 hodin spánku,a pořád byly tam kam jsem je namalovala,několik šuntů,které jsem díky jejich nízké pigmentaci chtěla vyhodit zachránila,jelikož zázračně pigmentaci získaly :) Za mne doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  27. Já tu svou používala od ledna do konce listopadu (dnes mi došla) a to, co máš ty je něco úplně jiného. Asi už to někdo předtím otevíral a báze vyschla

    OdpovědětVymazat
  28. už je to několikátá recenze, kterou čtu na tuhle bázi a leží mi v hlavě stále. hledám nějakou bázi, která bude držet jako přibitá, ale je to běh na dlouhou trať :/ nic mi na víčku nevydrží.

    OdpovědětVymazat
  29. Tahle báze je super, já si ji nemůžu vynachválit! Na očích mi vydrží i levné stíny celý den. Ale víc mi vyhovuje v tubičce, odkud se lépe dostává, nežmolkovatí a nevysychá :)

    OdpovědětVymazat
  30. Artdeco bázi mám ráda, používám už několikeré balení. A tohle co popisuješ opravdu dělá, ale až po cca roce po otevření. To už jsem většinou za 2/3 a tu zbylou třetinu, když takto zgumovatí a vyschne, vyhazuju. Pak pořizuju další. Jak píše Rena, balení v tubičce je řešení.

    OdpovědětVymazat