čtvrtek 31. října 2013

Narozeninová manikůra s Jordanou a něco navíc

Do dnešních nehtů jsem se asi zamilovala. Do barvy a těch zlatých kamínků. Na ty jsem nemoha nikde dlouho narazit, až na Interbeauty jsem je objevila. Lak je také z veletrhu a musím se přiznat, že jsem čekala, že bude lepší. Má úzký štěteček, který nepojme lak na celý nehet a pak je vrstva nesouměrná. Topcoat to naštěstí dokázal zpravit a na barvu 011 Cabaret žádný jiný nemá. Jak se líbí Vám?


Když jsem nehty lakovala říkala jsem si, jestli ty kamínky vydrží a neodloupou se. Vydržely všechny a musela jsem je dnes těžce seškrabávat. A možná jste si ještě všimly, že fotky nehtů vypadají poslední dobou jinak. Poradím vám malý trik. Teď na podzim a přes zimu je brzo tma a já bych vám nestíhala nehty fotit, tak využívám zářivku s bílým světlem. Je to boží věc!


Na fotkách je barva trochu zkreslená, ve zkutečnosti je světlejší a fialovější. To je asi jediná nevýhoda umělého osvětlení. A ještě bych Vás chtěla upozornit na nové odstíny laků na nehty od Gabriely z kolekce STARS!!! Mají být v prodeji už dnes, tak šup za nimi. Já si budu muset koupit nejméně půlku z nich, protože jsou tak krásné <3

A aby toho nebylo dnes málo, přidávám ještě foty makeupu. Pamatujete, jak jsem si stěžovala na pigmentaci TÉTO tekuté, zlaté linky od Essence? Bílou tužkou jsem namalovala podklad, a pak ji na ni nanesla. Je takhle krásně výrazná a k matným stínům vypadá fakt dobře. Vůbec je bílá tužka kosmetický kouzelník, na waterline krásně otevře oči, dá se dát pod obočí, do koutků, nad horní ret.. (na fotkách mám ještě rtěnku od Essence v odstínu 06 barely there)


A aby toho nebylo už vůbec málo, musím se vám ještě svěřit. Poslední dobou mě tak strašně štvou mé vlasy, že se musím jít nechat ostříhat. Přemýšlím jak, nejraději bych šla na delší mikádo ale toho se bojím, litovala bych dlouhých vlasů. Co myslíte?

Mějte se moc hezky a těším se na vaše komentáře, K)

40 komentářů:

  1. Nechtíky sú parádne, ja mám podobný jesenný odtieň od Rimmelu a aktuálne ho veru využívam s radosťou:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nehty i líčení :) Ta barvička laku je teď na podzim opravdu dokonalá :) Musím brzo zase použít kamínky nějak na ně zapomínám!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Narozeninové nehty jsou nádherné, přesně můj vkus! :-)
    Co se týče vlasů. Máš nádherné, bezproblémové? vlásky. Pokud nemáš vlasy třeba jako já, že se vlní, krepatí a nic jiného, než je mít nudně dlouhé s nimi nejde, protože kratší by vyžadovaly šílenou úpravu a péči tak ti radím jdi do toho! U rovných vlasů je každý centimetr znát a mikádo ti za rok doroste a třeba se ti bude líbit, najdeš v něm své lepší já a budeš spokojenější. Kdo ví? :-) Pokud ho chceš zkusit jdi do něj teď, ne až budeš mít vlasy po zadek a to už se ti nebude chtít vůbec a jestli tě vlasy nudí je asi ten správný čas. Toť můj názor. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodne choď do toho. Myslím že by ti pristal aj extrémne krátky strih alebo bob. Veď aj Pamela Anderson najnovšie ostrihala svoje dlhé vlasy "na kluka":)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  5. Velice krásný odstín laku :) Nová kolekce? Mmmm asi budu přemýšlet o té červené na Vánoce :))) Na fotce ti ta linka moc sluší :)) A nestřííhej se, je to škoda! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé ten lak vypadá překrásně :) na podzim se skvěle hodí :)
    a vlásky máš překrásné :) pokud je nemáš hodně zničené, nestříhala bych je o tak velký kus :)
    jako malá jsem měla dlouhé princeznovské vlásky a pak jsem viděla někoho s mikádem a chtěla jsem ho taky :) potom jsem ale hrozně moc litovala :) dlouhé vlasy mi opravdu moc chyběly a i když jsem se hodně snažila, nikdy už mi tak dlouhé a zdravé nenarostly :))

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mě strašně štvou mé dlouhé vlasy :)
    Všichni mi je chválí a říkají, jak by je chtěli, ale mě strašně překáží a otravují...

    OdpovědětVymazat
  8. Nove STARS odstiny, aaa, taky jsem nadsena :D A jinak o bile tuzce se rika ze je to vyborna multifunkcni vec, uvazuju o porizeni, od jake znacky prosimte pouzivas?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jen od Essence ale není to žádný zázrak, zkusila bych taky Gabrielu asi :-)

      Vymazat
  9. páni to je bomba, ty kamínky jsou fakt bezvadný, úplně to ty nehty oživí ... :)


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné :) Já se na ty GS laky nové hrozně moc těším. Mám již už asi 5 a naprosto je miluju. Dnes jsem natěšená šla k nám do Rossmannu, ale zatím bohužel je neměli :(
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nadherna si! <3 Inak co sa tyka vlasov, ja by som do toho asi nesla, mna tiez kadernicka naposledy presviedcala na dlhsie mikado, ale nakoniec som rada, ze som sa rozhodla inak, teraz by mi vlasky asi chybali. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Nebála bych se to ostříhat, jsou to "jenom vlasy" a nevím, jestli to příjde jenom mě, ale když někdo shodí dlouhé vlasy a udělá si slušivé mikádo, už to nevypadá tak..nudně, ale strašně pěkně a chic!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, to si myslím také. Ale stejně nevím, každý radí něco jiného. Já se samozřejmě rozhodnu podle sebe, ale číst růžné názory je mooc zajímavý :-)

      Vymazat
  13. S vlasy mam uplne stejne dilema ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ja se minuly tyden nechala ostrihat, mela jsem dlouhe vlasy ... asi stejne dlouhe jako ty (soude podle fotek :) ). Mam ted delku neco malo pod ramena. Ale jsem spokojena, vlasy vypadaji zdraveji, maji lepsi tvar a je to i praktictejsi :) Vsak zas dorostou.

    OdpovědětVymazat
  15. Milujem Laky od Jordana, raz mi ich doniesla sestra a odvtedy by som najradšej používala iba tie ;) :) :D A ta farba toho laku ja nádherná a s tými zlatými perlami je to dokonale ;)
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Ten "diamantík" to posunul o třídu výš! Na Stars se strašně těším, konečně mají i světlounké odstíny.
    A vlasy bych nestříhala, dlouhé ti sednou. Mě mikádo lákalo, ale mívám problém s třepením, tak se bojím, že by nedorostly...


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Krasne a pritom jednoduche licenie..biela tuzka ti paradne rozziarila pohlad:) Kiez bych mala svetle oci, mam pocit, ze sa pri nich da s farbou ovela viac vyhrat ako pri tmavych :D

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  18. krasna farba laku

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. lak se mi tolik nelíbí, nejsem už na tmavé barvy (jen růžové a nude u mě ted frčí) co se týče delšího mikáda, pokud tě štvou a cítíš, že už to nevydržíš šla bych do toho, já osobně si vždycky říkám, že chci dlouhé vlasy, ale jakmile mi dorostou do určité délky, začnu "šílet" dělí mě pár cm do mé vysněné délky a mě přeskočí, trávím desítky minut u zrcadla, cítím se nesvá, ošklivá... Začnu si namlouvat, že mi dlouhé vlasy nesluší, že mi přidávají tak 10 kg na víc, (normálně jsem hubená žádná 80-ti kilová rajda) najdu si 1001 důvod,proč nemůžu mít dlouhé vlásky (a tak se po x měsícíh snažení, vší mé péče, od zeleniny k doplnkům stravy, k zastřížení konečků co půl roku, mazání balzámů. Rozhodnu jít ke kadeřnici, opět mi to zkrátí pod ramena. Poté se cítím líp, víc svá, užívám si to, po pár dnech je mi to líto, své krásné dlouhé vlásky jsem ostříhala, někdy i to i obrečím. Trvá to od prváku, kdy jsem poprvé v lednu musela mít kratší vlasy, od tý doby každýho půl roku šmik šmik, a opůlka vlasů jsou v čudu :D
    říkám si, že letos to vydržím, ale kdo ví :D (tolik bych chtěla vlasy jako Katherine Pierce z TVD víš?)
    PS: at už se Kristínko rozhodneš jakkoli, vlasy dorostou, ještě ti nebude 19 a budeš mít vlasy stejně dlouhé nb delší, a vsad´ na přírodní produkty, ty silikony akorát spomalují růst :)
    Ozvi se pak jak si se rozhodla na blog! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ty laky Stars jsou... ach jo, asi si zakážu chodit do drogerie :D

    Co se týče vlasů, řeším teď (vlastně s přestávkami pořád :D) to stejné. Mám vlasy už skoro po zadek, u kadeřnice jsem nebyla už asi rok a půl, jen si sama zastřihuji kadeřnickými nůžkami konečky, jsem trošku úchyl na dlouhé vlasy. Ale je pravda, že člověk občas potřebuje změnu a když někdy vidím někoho s opravdu pěkně udělaným mikádem, mám strašné nutkání do toho jít. Ale ze zkušenosti vím, že jsem toho pak vždycky hrozně litovala a nelíbilo se mi to (zato teď zpětně na fotkách ano)... Z toho vyplývá, že člověku se vždycky nejvíce líbí to, co nemá, a každá změna po čase začne nudit. Sama to vyřeším asi tak, že se odhodlám ke kadeřníkovi a zkusím alespoň změnu střihu a odstřihnout suché konce, snad to pomůže :D.

    OdpovědětVymazat
  21. Spousta lidí má burgundy spojenou právě s podzimem a ani mne nenechává tahle barva chladnou. :) Bohužel co se týče oblečení, neumím ji správně zkombinovat... A vlastně mi přijde, že mi ani nesluší... A co se týče nehů, tak je to ještě větší katastrofa, protože si je neumím nalakovat a většinou mi laky hned do druhého dne slezou dolů nebo se oprýskají...

    Ty od Gabrielly se mi tuze líbí, nevlastním teda zatím ani jeden, protože do laků tak jako tak neinvestuji a vlastně si žádné ani nekupuji... Ale tahle nová devítka laků má hned v sobě 7 odstín, které se mi moc líbí. :D Počkám si, až budou na internetu vyfocené na ruce a konečně je možná vyzkouším. :) Zvláště proto, protože hodně lidí a tuším že i ty, jsi to někde psala že výdrž mají díky té pískovité konzistenci velice dobrou. :) Doufám, jestli si nějaký z nich koupíš tak je vyfotíš. ^^ Prosím? :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem si dva koupila a určitě je na nehtech vyfotím, článek bude v příštím týdnu :-) A vážně vydrží mnohem déle, to je jedna z jejich výhod :-)
      Mám předposlední a předpředposlední :-)

      Vymazat
  22. Burgundy úplne zbožňujem! Či na oblečení alebo v kozmetike ... je to zázračná farba ktorú skombinujete snáď so všetkým :) Nie nadarmo sa jej hovorí novodobá čierna :) Čo sa týka vláskov tak ti presne rozumiem, tiež mám teraz obdobie žeby som ich dala ostrihať no bojím sa žeby to nedopadlo dobre po predošlých skúsenostiach a kým dorastú je to nekonečná doba ... na druhej strane by mi aspoň narástli nové a zdravé vlásky .... keby som ich mala rovné tak neváham, ale s kučeravými sa bojím experimentovať :(
    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat
  23. Tak tu sú teda tie nechtíky podobné tým mojim, naozaj sme boli asi prepojené :) Sú krásne a ty tiež ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Nehty jsou krásné, jenom jedna výtka - slovo manikúra se píše se Ú ne s Ů :)
    Jinak ty laky GS miluju! Už jsem na ně koukala včera v drogerce, zatím odolávám a doufám, že pár odstínů dostanu na své blížící se narozeniny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky tobě si to už budu celej živou pamatovat, plete se mi to ;-)

      Vymazat
    2. Nám to vtloukala do hlavy naše češtinářka jednu dobu pořád,takže si to pamatuji, i když nechci :))
      Jinak dneska se chystám udělat si nehty jako máš ty v tomto článku - je to krásné, jednoduché, přesně to teď potřebuji!

      Vymazat
  25. nehty super, ale suprácká jsi víc ty! <3

    OdpovědětVymazat
  26. Nádherná podzimní barvička!:)
    A alespoň jeden lak z nových odstínů GS chci:)

    OdpovědětVymazat
  27. Na ty nové odstíny laků od GS se chystám! Mám od nich jen jeden- šedý, ale tyto barvy jsou nádherné! A do mikáda bych být tebou šla! Určitě se budeš cítit lépe :)

    OdpovědětVymazat
  28. S tou zlatou linkou jsem měla úplně stejný problém a letěla do koše. Škoda, škoda, přeškoda - kdybych znala tenhle tvůj vymakaný tip dřív, mohla jsem s ní taky dělat takovou parádu jako ty. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  29. to líčení je dokonalé, jednoduché a zajímavé!!

    OdpovědětVymazat