čtvrtek 23. května 2013

23.5 - Ladybox

Nedokážete si ani představit, jakou radost mi udělal email s nabídkou spolupráce s Ladyboxem! Okamžitě jsem ji přijala a dnes mi došla první krabička. Stála jsem ještě oblečená a v converskách v kuchyni a nedočkavě jsem se hrnula dovnitř. Jelikož ještě nic vyzkoušeného nemám tak vás dnes jen seznámím s obsahem. A co bylo uvnitř?
-Vlevo vzadu je Výživná tvarohová maska s medem. Je z kozího mléka a včelího medu. Slibuje regenerační, zklidňující a změkčující účinek. Já jsem si k ní jen čichla a tedy nevoní mi zrovna dvakrát příjemně, to ale nic neznamená, že. Těším se, až ji vyzkouším.
-Vedle masky je pleťové mléko z kakaového másla. Regeneruje a zaručuje jemnou pokožku (při denním používání).
-Suchý šampón ve spreji. Nevím, jestli ho využiju ale ráda ho vyzkouším. Obsahuje kukuřičný škrob, který vytahuje mastnotu. Pak se prý už jen vyčesává. No, uvidíme.
-Vpředu vlevo je sprchový gel a pěna do koupele v jednom. To mě moc potěšilo, pěny do koupele miluju a hned večer si napustím vanu.
-Vedle je to nejlepší, co na mě v Lb čekalo. Stíny jsou personalizovaný produkt a já měla na výběr ze dvou barev-této a fialové. Tahle hnědo-bronzová je úplně kouzelná, na očích vypadá skvěle a ještě tip Ladyboxu je, že si stíny máme nanést pomocí štětečku jako linky. Na to se těším moc, určitě jim věnuji samostatný líčící článek. Jsou od značky LAMBRE.
-Miniaturka nějakého kolagenového krému, který má hydratovat pleť. Zvyšuje pružnost pleti.
-A nakonec vzoreček, nebo cestovní balení zubní pasty. S mentolovou příchutí.
Krabička mě potěšila a jsem zvědavá na její testování. Nejvíc nadšená jsem z tekutých stínů které vyzkouším ještě dnes, dám vám vědět. Ladyboxu děkuji. Jinak nemám srovnání s předchozími edicemi, jen ještě čekám na Senzabox, na mou výhru. 
Co vy a Ladybox? Také už k vám došel? Co se vám líbilo/líbí nejvíc?

17 komentářů:

  1. docela zajímavé věci, ale nej je určitě Lee Stafford!:)
    a takovou spolupráci teda závidím! :) gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je skvelá spolupráca, gratulujem! :) A už sa teším na líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stíny vypadají vážně úžasně :) A gratuluji !

    OdpovědětVymazat
  4. Dúfam, že si tento balíček niekedy objednám a poteší ma :3

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá pěkně, zvláště stíny mě zaujaly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Marvis pastu by som hneď brala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji ke spolupráci!:) Myslím, že se tenhle boxík neuvěřitelně povedl:) Největší radost by mě osobně udělal suchý šampon:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvetsi radost asi ze sucheho samponu a masky. Opet se povedl:)

    OdpovědětVymazat
  9. na ten sprchový gel & pěnu do koupele se radši moc netěš, voní opravdu šíleně - připomíná mi jar na mytí nádobí nebo osvěžovač vzduchu. no sama uvidíš :) stíny a kolagen jsem šoupla mamce, ale jinak jsem se zbytkem moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  10. moc moc gratuluju! zasloužíš si to :)
    článek je skvělý a květnový ladybox taky!

    OdpovědětVymazat
  11. suchý šampon by se hodil:) na takové ty líné dny:d a Marvis pasty mají boží obal, až by mi bylo líto je používat :D

    OdpovědětVymazat
  12. Mohu se prosím prosím zeptat, jaký používáš fotoaparát a objektivy, popřípadě jaké bys doporučila? 1100D, D600, D5100?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotím s Nikonem D5000 a 5100 je skoro stejný jako můj, jinak o ostatních moc nevím. Ale obecně má Nikon zrcadlovky dobré, zvlášť ty nejnovější. Fotím s ním ráda, takže bez problémů můžu doporučit. Patří do skupiny profi zrcadlovek, pro 'nadšené amatéry' jsou ty 3000, 3100 - jsou lehčí na ovládání. A jako objektiv mám takovou starou pevnou padesátku, ale určitě si chci pořídít pořádnou, od Nikonu! :)

      Vymazat
    2. Děkuju!!! :)
      - Hanka :*

      Vymazat
  13. Už se moc těším na recenze ostatních výrobků ! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Uznávám, že produkty jsou docela fajn, co jsem zatím vyzkoušela, ale obecně vzato jsem z vývoje LAdyboxu zklamaná. První jsem měla v listopadu, druhý v prosinci, teď testuji třetí a upřímně... Jsem vážně ráda, že za to neplatím. =)

    OdpovědětVymazat
  15. kouukám, že tentokrát se docela vytáhly :)

    OdpovědětVymazat