středa 23. ledna 2013

Souboj řasenek


Dnes bych vám chtěla představit jednu mou stálou řasenku a pak porovnat dvě, které jsem nečekaně dostala. Pořád jsem se nemohla přinutit k tomu, abych je vyzkoušela, zůstávala jsem věrná své stálé One by Onece. Nakonec jsem po nich ale sáhla a byla příjemně i nepříjemně překvapená. A o kterých že je řeč? Jedná se o řasenky miss sporty XX Long mascara a XXmascara wollume.




One by One je skvělá-o tom není pochyb. Jistě ji všechny znáte, nebo jste o ní četly recenze. Napíšu jen ve zkratce, že řasy prodlouží, zhustí a nežmolkuje. Vyhovuje tedy ve všech ohledech.


Miss sporty XX Long mascara


Je naprosto porfektní. Úžasně řasy prodlouží a nezanechává na nich žmolky. Řasy vypadají, jako by byly nalepené. Jsem s ní moc spokojená a One by One je pro mě na stejné úrovni, ikdyž Maibellinka spíš zhusťuje a Miss sporty řasy prodlužuje. U mě ale mezi sebou obě řasenky bojují a ráno vždy přemýšlím, kterou zvolím.

Jsou to vyrovnaní soupeři, a v poměru ceny, vede jasně Miss sporty. (myslím, že vyjde o 200,- levněji) A co z toho vyplývá? -Pokud hledáte dobrou řasenku a nechce se vám do ní moc investovat, zkuste tuhle.

 


XXmascara wollume 


Neřekla bych, že mě tahle řasenka nějak nadchla. Ničím nevyniká, ale není nejhorší. Řasy nijak zvlášť neprodlouží a ani nezhustí. Takže když řasenku od Miss sporty, tak tuhle nedoporučuji.

________________________________________________________________________________________________

Vyfotila jsem vám kartáčky všech trí řasenek abyste věděly, jak vypadají.
One by one má plastový a dobře rozčesává. Můj druhý favorit má kartáček také vyhovující a  XXmascara wollume ničím nepřekvapila.


(příště se polepším a popisky udělám výraznější, slibuji!)


Obecně bych ještě řekla, že konkrétně řasenky od této značky stojí většinou za to. Mají super kartáčky a složení. Ceny jsou také velmi příznivé.











Doufám, že vám článek k něčemu bude a třeba řasenku vyzkoušíte.

-Chtěla bych vám opět strašně moc poděkovat, že mě podporujete svými komentáři a přízní, mám z toho radost<3 Děkuji vám.

O víkendu se chystám na ples, tak by se tu mohl objevit 'plesový specíál'. Určitě se máte na co těšit :-)

Kristýna.

9 komentářů:

  1. mně nejvíc vyhovují řasenky od Essence, nevím čím to je, měla jsem i pár dražších,i tu Maybelline, ale vždycky jsem se stejně vrátila k té od Essence za 60 korun:)

    OdpovědětVymazat
  2. One by One mám taky a jsem maximálně spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbí ta od Miss Sporty! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Když se řekne Miss Sporty, tak se mi vybaví věta: Fuj, na to se nešahá! =D Mám s ní jen samé mizerné zkušenosti. Stíny práší, rtěnky mají jen průměrnou pigmentaci, make-upy jsou bez jakékoliv výdrže či krytí, natož aby obstojně matovaly. A řasenky? Ještě mi nepřišla do ruky řasenka od MS, která by mi z řas neudělala muší nožičky. To jediné, co si od MS kupuji, jsou laky, protože jsou levné a jejich výdrž je vzhledem k ceně docela obstojná.

    http://blondlyn-avenue.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Na každém ta samá věc dělá něco jiného, to je jasné :-) Já mám řasy dlouhé od přírody a tahle řasenka jim vážně prospívá :-) Takže mně vyhovuje.
    Co se týče ostatních výrobků, nemám s nimi moc zkušenosti ale s lakama souhlasím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tú XX long som aj ja používala a je super, práve dnes som si od miss sporty kúpila pre zmenu tú novú velku Pump Up Booster a tiez ej super, Miss sporty ma milo prekvapuje so svojimi spiralami :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, Miss S. má řasenky super:-)

    OdpovědětVymazat
  8. One by One je moja obľúbená:)

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek Týno :) 10. Komentář je můj :)

    OdpovědětVymazat